Magia văzută prin ochi de copii! Cartea mea de magie!

Copiii iubesc magia și spectacolele de magie. Micuții spun că le place magicianul atunci când acesta face să apară iepurași și păsări. Părinții spun că magicianul le captează atenția copiilor mult mai bine decât orice alt personaj.

Nici adulții și nici copiii nu rămân indiferenți în fața momentelor de magie, când anumite obiecte apar sau dispar sau când magicianul pare să citească gândurile celor din jur.

 

Magia prin ochi de copil!

Cartea mea de magie a fost exact ceea ce trebuie pentru domnișoara mea. Abracadabra! Deschizi cartea și înveți trucurile cele mai simple și incredibile. Nu trebuie decât să exersezi și să ai puțină răbdare. Urmezi instrucțiunile simple pas cu pas, acordând foarte mare atenție desenelor care însoțesc fiecare truc. Astfel, vei vedea cât de repede izbutești să devii un magician autentic!

Mi se pare important să îi introducem pe copii într-o nouă lume, ruptă de internet și de jocurile video. În lumea magiei și a iluzionismului. Astfel, vor putea vorbi în public fără teamă și fără rușine. Dorința de a-și uimi prietenii și familia le va da motivația de a se autodepăși.

Cum să scoți o monedă din ureche!

Pentru acest truc ai nevoie de:

  • 1 monedă de mărime mijlocie
  • 1 asistent

Mai întâi scoate discret o monedă din buzunar și strânge-o cu partea posterioară a degetelor. Apropie-te de un spectator din public, ținând moneda între degete. Întinde-ți mâna spre ceafa acestuia. Încet, îndepărtează mâna de urechea acestei persoane, făcând să alunece moneda dintre degete spre palmă și spre vârful degetelor. Ridică moneda astfel încât să o poată vedea toată lumea și apoi spune: „Ta-naaa!”

Încheie numărul cu o plecăciune către public! Vezi ce simplu a fost?

Matematica pentru pici!

Cine vrea să fie un mic explorator? Piticii care vor intra la școală! Micul explorator – Matematica si explorarea mediului – Fise de lucru C. Pregatitoare – Adina Grigore. Este foarte bună pentru cei care vor mai mult. Să știe mai mult! Să facă mai mult! Simple adunări și scăderi! Este un mare ajutor pentru clasa pregătitoare, copiii putând exersa acasă ceea ce învață la școală.

Toate acestea și multe alte cărți le găsiți în librăria online Libris.ro. Încă mai puteți profita de oferta 2+1, cumpărați trei cărți și plătiți doar două! Repede, repede pe site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.