Endgame.Jocul final: Convocarea. Viitorul e nescris!

Cartea pe care v-o prezint astăzi face parte din trilogia Endgame. Este vorba despe volumul I – Endgame. Jocul final: Convocarea, o carte scrisă de James Frey și Nils Johnson-Shelton, de la editura Trei. 

12 seminții străvechi, care au fost create și alese cu mii de ani în urmă. Omenirea se trage din aceste seminții. Și cei 12 jucători se trag fiecare din câte o seminție. De mii de ani, ei se pregătesc pentru Jocul final. Sunt asasini pricepuți, nu au puteri supranaturale. Nu pot zbura, nu-și pot vindeca rănile, pot muri. 

Jucătorii sunt moștenitorii Pământului și ei trebuie să rezolve Marea Enigmă a Salvării. Unul dintre ei trebuie să reușească, altfel întreaga omenire va muri.

Viitorul e nescris. Ce va fi va fi! Jucați! Supraviețuiți! Descifrați!

După ce 12 meteoriți lovesc în părți diferite ale Pământului, jucătorii pricep că Jocul final a început. Unii dintre ei îl așteptau. Alții își doreau să nu fie adevărat! Jucătorii trebuie să aibă între 13 și 20 de ani. Nu sunt prieteni, nici măcar nu se cunosc. Însă vor lega alianțe, se vor împrieteni, se vor ajuta. Nu toți. Unii sunt foarte cruzi, le place să vadă oameni murind. Oare cine va câștiga?

La Convocare, Kepler 22B le transmite că toți sunt sortiți să moară, cu excepția unuia. A celui care va câștiga! Pentru a câștiga, trebuie să adune trei chei, care trebuie găsite într-o anumită ordine. Cheia Pământului. Cheia Cerului. Cheia Soarelui. Toate sunt ascunse pe Pământ. 

Ce este Jocul final?

Jocul final este enigma vieții și cauza morții. Conține originea tuturor lucrurilor și soluția prin care poate fi evitat sfârșitul tuturor lucrurilor. Găsiți cheile în ordinea stabilită. Aduceți-le la mine și veți câștiga. După ce voi pleca, fiecare dintre voi va primi un indiciu. Și Jocul final va începe. Regulile sunt simple. Găsiți cheile în ordine și aduceți-le la mine. În rest, nu există reguli.

A fost excepțională cartea. Deși are peste 500 de pagini, am terminat-o în 2 zile. Mi-a fost greu să o las din mână. Eram curioasă ce va face Sarah. Dacă va reuși să ajungă în viață sau An, Baitsakhan și Maccabee vor reuși să o omoare.

Dacă vă grăbiți să o comandați, să știți că Libris.ro are un super preț pentru voi și o ofertă faină: 2+1, adică comanzi 3 cărți și plătești doar 2. Interesant, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.