Cel mai emoționant eveniment din viața fiecăruia – botezul!

Pentru fiecare mămică, cel mai emoționant moment va fi botezul micuțului copilaș. L-a purtat în pântece 9 luni de zile, i-a cântat, i-a spus cât de mult îl iubește și că abia așteaptă să îl strângă la piept.

Iar când ziua cea mare a sosit, a fost extrem de emoționată. A plâns, împreună cu tăticul și s-au rugat să fie totul bine și să ajungă cât mai repede acasă. Și apoi au realizat că au de pregătit botezul. Acel moment plin de emoție!

Botezul – cel mai emoționant și înălțător eveniment!

Știți cum se spune…că nunta este cel mai frumos moment din viața unei familii. Însă cel mai emoționant și mai înălțător eveniment este botezul micuțului membru care întregește familia. Piticul nu este doar o mândrie pentru părinții și bunicii săi, ci mai ales o binecuvântare deosebită.

Și fiecare părinte își dorește ca botezul copilului său să fie o sărbătoare care reunește întreaga familie, precum și prietenii care îi sunt alături. Dar cel mai mult, se vrea ca amintirea botezului să fie rezistentă peste timp și să transmită aceeași puritate și emoție.

Iar pentru toate acestea, ai nevoie de o filmare de calitate, dar și de ornamente botez deosebite. Totul va rămâne o amintire care să transmită mereu și mereu aceeași emoție și să spună o poveste minunată chiar și peste mulți ani. Amintirile de calitate nu își pierd din atractivitate, nu se deteriorează  odată cu trecerea anilor. Ele rămân la fel de plăcute și sunt la fel de dragi pentru toți cei care le privesc. 

Simple accesorii decorative, mărturii sau cadouri ideale pentru cei iubiți, decodamira.ro este alegerea potrivită!

Dacă în trecut mărturiile oferite la botez nu aveau o diversitate atât de mare, în 2020 veți avea la dispoziție pe piață numeroase modele, de unde puteți alege ceva care să vă placă. Odinioară foloseam cutiuțe din diverse materiale, care conțineau mici obiecte cu simbolistică legate de botez, condimente sau bomboane. Acum există rame foto de multiple forme și culori, prăjituri sau bomboane, mir în diferite sticluțe. 

Important este să fie cochete, să lase o impresie plăcută invitaților, care să te felicite pentru succesul alegerii făcute. 

Poți însufleți petrecerea de botez a bebelușului tău cu ajutorul unor decorații alese cu foarte mult bun gust. De exemplu, ghirlandele din baloane vor adăuga un plus de farmec atmosferei de poveste. Aranjamentele florale vin cu un aer feeric, romantic și intim, specific evenimentului. De asemenea, poți opta și pentru o serie de boluri din sticlă care conțin decoruri diverse din pietricele, flori multicolore sau lumânări plutitoare. Iar la intrarea în sală poți pune un banner personalizat cu un mesaj drăguț. Important este să îți lași imaginația să zboare. Ea este cel mai bun aliat de care ai nevoie pentru organizarea petrecerii de vis pentru minunea din viața ta!

Botezul unui copil este o mare sărbătoare. Pentru că se sărbătoresc  nu numai iubirea și fericirea, ci și întoarcerea la puritate. Și va fi nevoie de oameni mari, care să poată simți asemenea unor copii, să intuiască cea mai mare și mai pură emoție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.