Libris, o librărie pentru toate vârstele!

Știm cu toții cât este de importantă o librărie. Aceasta este locul unde se întâlnesc cărțile pentru oameni mari, dar și pentru pitici; atlase, enciclopedii, culegeri, cărți pentru citit. Eu am ales Libris, o librărie online unde găsești de toate pentru toți.

De cele mai multe ori, am preferat să cumpăr cărți pentru fete. Atât pentru școală, cât și pentru citit sau diferite enciclopedii. Și cum pitica începe clasa pregătitoare, am ales să îi comand două cărți care îi vor fi utile la școală.

O librărie unde găsești tot ceea ce îți dorești!

Știam că editura Sinapsis este una dintre cele mai bune, cu multe culegeri pe înțelesul tuturor copiilor și exerciții de dificultate minimă. De aceea am ales Matematica și explorarea mediului. Caiet de aplicații, de Anca Veronica Tăut.

Caietul conține 96 de pagini și este realizat în conformitate cu noua programă școlară. El oferă situații de învățare pentru înțelegerea tuturor noțiunilor noi, învățate de către micii școlărei!

Este foarte important și un alfabet, care să te ajute să recunoști fiecare literă învățată. Alfabetul ștrengărel pentru clasa pregătitoare, de Adina Grigore și Cristina Toma este exact ceea ce are nevoie un elev, care a pășit timid în clasa pregătitoare.

Cărțile sunt frumos colorate și pe înțelesul copiilor. Nu au o exprimare greoaie, ci din contră sunt ușor de urmărit. Cei mici se vor bucura să le deschidă și să le răsfoiască, iar învățatul va fi exact ca o joacă pentru ei.

Libris, un ajutor de nădejde pentru cei mici!

M-am bucurat când am descoperit această librărie online. Pe lângă prețurile mici, pentru fiecare buzunar, Libris ne întâmpină întotdeauna cu diferite reduceri și promoții, dar și cu transport gratuit la peste 75 de lei, livrare rapidă și 30 de zile drept de retur. 

Voi ați cumpărat de la Libris? Ce fel de cărți ați ales? Pentru voi sau pentru cei mici? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.