Vrei să ai un corp de invidiat? Alege un antrenor fitness online!

Nu știu voi cum sunteți, însă mie îmi lipsește tare mult în perioada aceasta sala de fitness. Îmi este dor de energia pe care o aveam după mersul la sală, de antrenorul meu care mă ajuta să execut așa cum trebuie fiecare exercițiu.

Dar vestea bună este că putem face antrenament acasă în mod corect. Și asta presupune să nu ieșim din casă…#stămacasă, încă suntem în starea de urgență. Și astfel, ne putem ocupa și de corpul nostru!

Progres și inovație la fiecare antrenament, cu un antrenor de fitness online!

Dacă ești în căutare de un antrenor personal fitness, intră pe Sportnici.ro și vei descoperi ajutorul ideal pentru modelarea unui corp de invidiat. Ai nevoie de o cameră cât mai puțin mobilată și de un kit clasic: 

  • gantere/sticle cu apă,
  • benzi elastice,
  • o saltea fitness,
  • o minge medicinală pentru exerciții mai complexe,
  • o coardă pentru exercițiile cardio, mai ales dacă stați la curte.

Exerciții pentru un antrenament eficient acasă!

De ce sunt importante exercițiile de fitness, sportul în general? Pentru că ne ajută să ne îmbunătățim stilul de viață, să gândim pozitiv. Să ne înconjurăm de oameni pozitivi! Chiar dacă suntem obligați să stăm în casă, este important să nu renunțăm la sport. După cum știm, sportul contribuie la un echilibru psihic bun, la o mai bună evaluare corporală, dar și la un control al greutății.

De aceea, vom avea nevoie de un antrenor personal fitness online. Ca începător, trebuie să menții pauzele între exerciții de cel puțin 20-40 secunde. Cheia succesului este să execuți exerciții cât mai intense, cu pauze cât mai scurte.

Știu că trecerea la un antrenament acasă nu este deloc ușoară pentru cei mai mulți dintre noi. Este nevoie de un spațiu, de câteva accesorii, dar și de multă motivație și determinare. Însă pe Sportnici.ro vei descoperi idei de antrenamente, astfel încât vei găsi dorința de a face sport și de a depăși izolarea în care ne aflăm.

Ai nevoie deci de un antrenor personal fitness online care să îți stabileacă un program de exerciții fizice, să adopți un stil de viață sănătos, o alimentație corespunzătoare și ore de somn respectate cu sfințenie. Aceștia sunt pașii care conduc la desfășurarea unui antrenament de fitness acasă, cu ajutorul căruia vei obține exact ceea ce îți dorești.

Sportul înseamnă viață, iar o viață trăită în mod echilibrat ne ajută să trecem cu mai multă ușurință peste această perioadă care ne obligă să stăm în casă pentru nu știm cât timp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.