În sfârșit a apărut! Gelul dezinfectant Gamarde!

În sfârșit am primit vestea că a apărut gelul dezinfectant Gamarde. Îl așteptam de ceva vreme. Gamarde a reușit să creeze un produs care este menit să ne ajute, acum, când avem cea mai mare nevoie – Gel dezinfectant Biocide 100 ml Gamarde.

În contextul actual, ne dorim să fim cu toții bine. Noi înșine, familia,  prieteni…sau chiar și oamenii pe care nu îi cunoaștem. Acum suntem cu toții o familie și trebuie să ne comportăm ca atare. Trebuie să stăm cât mai mult acasă, să păstrăm distanța dacă nu putem rămâne acasă. Să fim solidari și încrezători, să ne protejăm unii pe alții.

Practic și economic, gelul dezinfectant Gamarde poate fi folosit fără apă, fără prosop. Se usucă singur, pentru mâini sănătoase în toate circumstanțele!

Laboratoarele DERMATOLOGICE GAMARDE certifică faptul că Gelul dezinfectant  a trecut teste care dovedesc eficacitatea bactericidă conform standardului actual NF EN 1040 (5 min), precum și eficacitatea virucidă (tulpina H1N1) conform standardului actual NF EN 14476 (30 sec).

Textura sub formă de gel  a fost creată pentru  a permite un timp de frecare a mâinilor cu un strat de gel până când produsul este uscat pe mâini. Acest timp este prețios pentru a asigura eficiența optimă a produsului.

Spălați și dezinfectați mâinile cu acest gel hidroalcoolic, de mai multe ori pe zi, un gest simplu și rapid pentru mâinile sănătoase. Fără clătire. Aplicați o cantitate mică de gel (minim 3 ml) pe palmă. Frecați până când este complet absorbit. De reînnoit în mod regulat pe tot parcursul zilei. 

Produsul este o mană cerească acum. În Franța se lucrează intens și suplimentar, prin bunăvoința oamenilor, să se poată produce cât mai multe bucăți din acest gel. Pe lângă faptul că

  • este eficient (a fost testat pe mai multe tipuri de virusuri – inclusiv H1N1, cu rezultate excepționale), chiar dacă conține alcool în proporție de 18,5%,
  • își păstrează proprietățile și rămâne 99% natural și certificat Bio, deci nu produce probleme de iritații, uscare a pielii, răni…etc
  • nu dăunează mediului înconjurător.

Nu-i așa că și tu îl așteptai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.