Mașini de ambalat – soluția pentru o productivitate ridicată!

Pentru a face față cerințelor fluxului automat, pentru o productivitate armonizată cu cea a liniei de ambalare, o fiabilitate bună, corespunzătoare din punct de vedere ergonomic este nevoie de o mașină automată de ambalat. Astfel, costurile procesului de înfoliere vor fi mai reduse comparativ cu roboții individuali de înfoliat.

KangooPack oferă soluții complete de ambalare profesională, susținute de un portofoliu vast de utilaje și consumabile utilizate cu succes în orice industrie. Gama de produse este completată de servicii specializate de consultanță, instalare, asistență tehnică și automatizare a proceselor. 

Tehnologia este natura omului modern!

Pentru necesitatea eficientizării procesului de ambalare și pentru a câștiga timp, achiziționați mașini de ambalat. Acestea ajută și la creșterea siguranței, în timpul transportului, deoarece înfoliază foarte bine marfa.

Pentru a asigura un grad ridicat de tensionare, recomandările de pe site ne arată că este bună mașina portabilă de legare cu PET tip ITA12. Aceasta este robustă, are o fiabilitate ridicată, cu acțiune pneumatică.

De ce să folosești o mașină de înfoliat cu braț rotativ?

Mașina de înfoliat paleți Rotax S3300 cu braț rotativ, semi-automată, este soluția ideală pentru optimizarea procesului de înfoliere a produselor. Acestea vor fi în siguranță în timpul transportului. Rotax S3300 este un utilaj de înfoliat paleți cu panou de control electronic. Are 10 programe, protejate prin parolă, specifice pentru a ușura interacțiunea cu utilizatorul.

Datorită vitezei reglabile de rotire a brațului, de la 4 la 15 rpm, această mașină de înfoliat paleți aduce un plus considerabil în procesul de infoliere. Dacă se dorește creșterea productivității în procesul de ambalare, mașina de înfoliat paleți Rotax S3300 cu braț rotativ, semi-automată, este soluția ideală.

Beneficiile mașinilor de ambalare

– Accelerează procesul de ambalare și depozitare, crește eficiența;
– Reducerea cantității de materiale utilizate și deșeuri produse, reducerea costurilor;
– Eliberarea de spațiu în depozit, pentru mai multe stocuri sau pentru a crește productivitatea;
– Ajută la reducerea impactului afacerii dvs. asupra mediului înconjurător;
– Dă afacerii tale mai mult control asupra ambalajului, îmbunătățește flexibilitatea.

Cumpărarea unei mașini de ambalat poate însemna o investiție inițială mare care poate fi dificilă pentru afacerile de dimensiuni mici sau medii.

Un alt avantaj al folosirii mașinilor de ambalat îl reprezintă siguranța acestor utilaje, care prin automatizare, protejează operatorul și minimizează riscurile unui accident de muncă.

Aceste tipuri de utilaje de ambalat, împachetat sau înfoliat au aplicaţii în domenii complexe, de la industria alimentară, ambalare comerţ cu amănuntul sau produse vrac, tipografii sau chiar mâncare pentru animale de companie, până la materiale de construcţii sau coletărie.

De ce să alegeți Kangoopack?

Calitate. Calitatea produselor și a serviciilor este garantată atât de către furnizori, care vin cu soluții viabile pentru fiecare client, cât și de către clientii deja prezenți in portfoliu, care recomandă utilajele comercializate de către KangooPack.

Siguranță. KangooPack garantează siguranța. Echipamentele comercializate sunt proiectate să asigure buna funcționare a proceselor de ambalare, fără a pune în pericol personalul care le utilizează. Pe lângă siguranța fizică, partenerii noștri au siguranța performanței și a eficienței.

Garanție. KangooPack oferă o perioadă de garanție de până la 3 ani, în funcție de utilajul ales. Este asigurată asistența tehnică și consultanța pe toată durata parteneriatului. Specialiștii sunt mereu alături de clienți, pentru a le oferi soluții de optimizare a proceselor.

Personalizare. Fiecare soluție KangooPack este proiectată pentru a satisface nevoile clientului, indiferent de industria în care acesta își desfășoară activitatea. Echipamentele și produsele consumabile furnizate vor fi adaptate specificului activității fiecărui partener.

◊ 25 de specialiști dedicați

◊ 350 de clienți mulțumiți

◊ 13 ani de experiență

◊ 600 de proiecte implementate

Dacă ai nevoie de o mașină de ambalat, atunci Kangoopack este soluția. Pe str. Gării Nr. 4B, Alba Iulia, 510194, jud. Alba, România sau la nr de telefon 0258.817.842, email office@kangoopack.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.