Aveți nevoie de utilaje și unelte pentru grădină?

Vremea frumoasă de afară și situația existentă ne îndeamnă să ieșim în grădină și să ne umplem timpul liber. Floricele, copăcei, gazon – acum este momentul să ne facem o grădină de vis. O putem amenaja după bunul plac!

A venit, a venit primăvara! O imensă bucurie pentru noi. Este momentul ca lucrările de primăvară în grădină să înceapă! Însă, ca orice grădinar care se respectă, trebuie să ne organizăm mai întâi. Facem ordine printre unelte, verificăm ce avem și ce ne lipsește, reparăm gardurile, verificăm furtunul și achiziționăm semințe, flori și puieți pe care dorim să îi plantăm.

De unde comandăm utilaje și unelte pentru grădină?

Pentru că tot avem foarte mult timp liber, avem posibilitatea de a face amenajări aparte care vor transforma grădina în locul nostru preferat. În primul rând, trebuie să avem o imagine despre cum vrem să arate acest colț de rai. Ne imaginăm locurile unde va fi gazonul, florile pe care vrem să le punem.

Vă spuneam mai sus că trebuie să verificăm ce unelte pentru grădină avem. În cazul în care avem nevoie de anumite utilaje, este timpul să facem o căutare online. Nu…nu prea avem voie să ieșim din casă, iar internetul ne ajută să ne facem toate cumpărăturile.

Dacă mașina de tuns iarba s-a stricat și achiziția uneia noi este necesară, să știi că aici ai și transport gratuit și o reducere substanțială.

Mașina de tuns Stihl RME 235 este extrem de utilă, în special datorită construcției simple, dar robuste a acesteia. Cu ajutorul înălțimii centrale de tăiere în cinci pași poți regla foarte ușor înălțimea optimă de tăiere a ierbii. Ceea ce conduce la rezultate extraordinare de tuns iarba și la o tăiere curată în grădina ta.

De asemenea, indicatorul de nivel integrat al coșului colector al ierbii îți va arăta exact timpul potrivit pentru golire. Este un dispozitiv compact, ușor, cu o greutate de doar 13 kg, putând fi depozitat sau transportat pentru a economisi spațiu.

O grădină de vis – un proprietar fericit!

Pentru orice persoană care dorește o motocoasă de putere medie, motocoasa Dac 310 este alegerea perfectă. Un preț excelent în raport cu puterea pe care o poate oferi.

Motocoasa Dac 310 permite oricărei persoane să poată lucra cu uşurinţă, chiar dacă nu este iniţiat sau nu are multă experienţă în manevrarea unui motocoase. 

Atomizoarele Ruris protejează 99% orice tip de plantă şi poate fi efectuată toată gama de tratamente. Acesta are în dotarea standard 4 moduri de pulverizare a soluţiei. 

Pompa de presiune cu care este dotat atomizorul permite stropirea la 90 grade şi o presiune controlată a jetului de soluţie. Avantajul competitiv al atomizorului Ruris îl reprezintă tubul deflector, care are în dotarea standard un cilindru rotativ pentru formarea jetului elicoidal. Astfel, stropirea este naturală prin aplicarea totală a 99% din soluţie pe toată suprafaţa fructelor, frunzelor etc. 

Un alt avantaj îl reprezintă dotarea de serie a Atomizoarelor Ruris cu sistemul de pulverizat produse chimice sau fungicide, atât granulaţii solide cât şi prafuri. Beneficiul utilizatorilor Ruris este că nu trebuie să cheltuiască pentru accesorizarea oferită de Ruris, iar serviciile şi calitatea produselor sunt recomandarea acestora.

Site-ul „Expert Scule” (expertscule.ro) are sediul în Calea Zarandului, nr. 70, Hunedoara, DEVA și îi puteți contacta la numărul de telefon 0786-703 665. De asemenea, dacă ai nelămuriri sau întrebări, le poți adresa prin formularul de contact, iar ei promit că vor fi foarte prompți.

Grădina – o adevărată oază colorată de liniște și de relaxare!

Pentru o grădină de vis, trebuie să avem grijă și de gardul împrejmuitor. Acesta poate fi din lemn sau gard viu, însă trebuie întreținut după caz. Îl vopsim în culori potrivite tipului de amenajare ales sau îl tundem pentru un aspect impecabil. 

În ultima perioadă am întâlnit prin grădinile vizitate un obiect decorativ care este punctul de atracție! Roaba cu flori! Are o suprafață mare, așa încât aici putem pune un număr mare de flori. Are un aspect vechi, tradițional și se potrivește perfect în apropierea terasei. Astfel, parfumul florilor va fi o încântare pentru toți cei care se odihnesc sau discută în aer liber.

O grădină este un spațiu de relaxare. Este oaza ta de liniște. Este necesar să o proiectezi exact cum îți dorești și cum ți-o imaginezi. Acum este momentul potrivit pentru a îți îndeplini visele! Tu cum ai ales să îți faci grădina?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.