Antrenarea taliei, mai eficienta cu un corset modelator?

Pentru ca nu mai e mult si temperaturile de afara vor fi potrivite pentru a etala tinute mai usoare, preocuparea publicului feminin mai ales este de a pierde din centimetrii din talie, astfel ca hainele sa se aseze estetic, armonios.

Oricine stie cat de anevoios poate fi drumul in a obtine astfel de rezultate. Cand deserturile preferate fac cu ochiul, o astfel de misiune pare imposibila. Clessidra insa ne demonstreaza ca se poate, mai ales cand exista determinare in acest sens. Rezultatele pot aparea mai repede sau mai incet, in functie de cat este dispusa fiecare sa investeasca in acest sens. Ne referim aici la timp, inainte de sume cheltuite.

Dar cine e Clessidra? E un eshop, dedicat femeilor, ce cuprinde printre altele si o gama variata de corsete modelatoare, confectionate din materiale profi precum powerflex.

Spre exemplu, purtarea unui corset modelator poate accelera procesul de slabire. Procesul de slabire poate fi insa cu atat mai eficient, cu cat vizeaza, de exemplu, si antrenamente fizice, cu purtarea unui astfel de articol cu atat mai bine.

taliei

Corsetul modelator si rolul lui in antrenarea taliei

Tipurile de corsete modelatoare regasite in magazin sunt suficient de variate pentru ca tu sa gasesti unul care sa corespunda cu nevoile tale. Ma refer aici la marime, culoare de asemenea, dar si la tipul lui – exista corsete pentru antrenamente, pentru purtarea de zi cu zi, dar si post natale.

Echivaleaza pretul corsetelor modelatoare cu rezultatele? Este o intrebare destul de frecventa. Prea putine persoane sunt dispuse „sa riste” o astfel de investitie din teama ca nu vor avea rezultate. Cu siguranta ca nu este vorba despre un produs minune, care aplicat deja iti reduce din circumferinta taliei.

Corsetele desfasoara un proces gradual de reducere a circumferintei taliei. Cand este insotit de antrenamente sportive, cu atat mai tare accelereaza arderile, termosudatia. Compresia este aceeasi, motiv pentru care e necesar sa alegi o masura care nu te incomodeaza, masura ta deci.

Te bucuri in timpul purtarii de o flexibilitate inalta la miscare, iar marele lor avantaj este ca le poti purta si sub haine, deci si cand iesi din casa. Spre exemplu sunt o alegere inspirata pe sub rochiile mulate – vorbim despre cele cu un croi specific, invizibil. Constituie deci nu doar o solutie cu rezultate de durata, ci si pe termen scurt. Urmeaza un eveniment deosebit? Corsetul te ajuta sa iti conturezi  o talie subtiata, fara niciun efort.

Odata ce ai inteles cum actioneaza corsetul si la ce sa te astepti, purtarea lui va fi mai cu scop, in sensul ca nu vei mai avea episoade in care sa verifici talia dupa fiecare zi de purtare.

Descopera mai multe despre corsetele modelatoare de la Clessidra, tipurile disponibile, culori, marimi, dar si alte informatii privind caracteristicile lor. Alege modelul care se pliaza pe nevoile tale si incepe deja sa lucrezi la visul tau de a avea o talie de viespe odata cu temperaturile care iti permit sa porti haine subtiri, poate mai mulate sau orice preferi.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.