Alege să faci un cadou original și amuzant!

Și tu cauți un cadou original? Îți dorești să îți surprinzi iubitul, mama sau chiar șeful cu ceva amuzant, însă nu știi exact ce să cumperi? Sau poate vrei să îți faci singură un cadou haios…

Este extrem de plăcut să faci un cadou, să cauți pentru fiecare persoană acele cadouri care să îi aducă zâmbetul pe buze, să îi amintească de tine și după mulți ani. Însă trebuie să știi exact gusturile celui căruia i se adresează cadoul, să fii sigură că gestul tău nu îl va supăra…De aceea, consider că este destul de greu să alegi cadoul potrivit!

Ei bine, eu îți dau un pont! La 3gifts.ro găsești tot ceea ce îți dorești. De la cadouri pentru femei, bărbați sau copii, cadouri tradiționale, pentru casă sau corporate și până la cadouri haioase, care te vor amuza, atât pe tine, cât și pe destinatar.

Și tu ești în căutarea unui cadou original și amuzant?

Hai să vedem ce ne oferă 3gits.ro! Un desfăcător de sticle ochelari. Cred că este un cadou interesant pentru jumătatea ta. Este util, va da  o notă amuzantă și surprinzătoare la petrecerile dvs. Cu siguranță îi veți surprinde pe toți invitații!

Mereu vor fi apreciate acele cadouri practice, dar și haioase. Dacă ai un prieten care s-a decis să țină cură de slăbire, atunci acest purceluș cu cunet pentru frigider Diet va fi cel mai bun cadou. Se va dovedi un partener extrem de eficient, un ajutor la voința prietenului în lupta cu kilogramele în plus. Cum funcționează? De îndată ce va fi așezat pe unul dintre rafturile frigiderului, purcelușul acționează cu sunet la aprinderea luminii din frigider.

cadou

Un simplu „guiț” al purcelușului reamintește celui ce cotrobăie după mâncare că nu este momentul potrivit pentru încă o porție de mâncare. El este construit din plastic, rezistent perfect la temperatura frigiderului, alimentat cu 2 baterii tip AA, iar dimensiunile de 8*10*7 cm sunt potrivite pentru a fi așezate chiar și într-un frigider plin.

Stai acasă și comandă online!

Și având în vedere evenimentele din ultima perioadă, recomand și eu, ca toți ceilalți să stați acasă. Nu vă îngrijorați că va trebui să ieșiți pentru a lua un cadou. La 3gift.ro ai posibiliatatea de a lua cadouri online.

Cum plătești? Ramburs curierului la livrare, plata online cu cardul sau plata prin transfer bancar. Simplu, din fața calculatorului…doar dai comanda și aștepți să ajungă acasă. La plata online ai avantajul că poți trimite cadouri altei persoane. Poți face cadouri celor dragi și în cazul în care ești în afara țării sau în alt județ.

Bineînțeles, gama de produse inclusă în categoria Cadouri haioase a fost aleasă pentru a înviora petrecerile între prieteni apropiați, pentru a le aduce un gram de umor. Fiecare întâlnire cu prietenii de suflet merită adusă la un nivel de bucurie și la o stare generală cât mai haioasă.

3gift.ro este un magazin online cu rafturile pline cu cadouri pentru diferite ocazii. Acest loc este tot ce își poate dori orice persoană pusă în situația de a găsi, alege și cumpara un cadou. Să faci cadouri în ziua de astăzi este deja o mare provocare. Acest lucru se datorează varietății atât de mari de produse și nu în ultimul rând a timpului pe care îl ai la dispoziție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.