Care sunt pașii pentru a-ți găsi drumul spre fericire?

Cu toții ne dorim să găsim drumul spre fericire! Acea fericire profundă, completă, pe care nu o poți găsi în niciun magazin și pe nicio plajă exotică. Ce este fericirea? Fericirea este o combinație între cât de mulțumit ești de propria ta viață (de job-ul pe care il ai) și cât de bine te simți în mod obișnuit, în viața de zi cu zi.

Dacă îți doreși să găsești echilibrul în viața ta sau dacă vrei să depășești situațiile neplăcute, atunci ai nevoie de sfatul și sprijinul unui psiholog București. Astfel vei avea parte de sesiuni de psihoterapie individualizate, adaptate nevoilor tale.

Clinica de fericire îți facilitează drumul spre fericire! Apelează cu încredere!

De ce să apelezi la o clinică de psihoterapie? Pentru că avem cu toții momente mai dificile în viață, momente care ne afectează emoțional, fizic, profesional, dar și relațional. De cele mai multe ori nu reușim să depășim singuri aceste momente. De aceea, este indicat să apelăm la spijinul unui profesionist. Timpul nu poate rezolva toate problemele, indiferent ce s-ar spune.

De ce să rămânem cu situații conflictuale nerezolvate, cu blocaje emoționale sau cu traume? Când există profesioniști în stabilirea reperelor pentru căutarea drumului spre fericire potrivit fiecăruia în cadrul Clinicii de fericire? Doar nu vrei ca viața ta să devină din ce în ce mai lipsită de energie? Vrei să ai mai puțină încredere în tine? Vrei să nu te mai bucuri de viață?

Descoperă puterea ta interioară! Găsește soluții la problemele ce te apasă!

  • Fii sincer cu tine! Acceptă situația în care te afli! Împărtășește cu sinceritate gândurile, sentimentele și experiențele tale. Psihoterapia se bazează pe o comunicare sinceră. Terapia funcționează doar dacă iți asumi și te angajezi în acest proces! Asumă-ți schimbarea pe care vrei să o faci și acționează pentru ea.
  • Implică-te în terapie! Psihoterapeutul nu este acolo pentru a îți oferi toate răspunsurile, dar mai ales pentru a te ajuta să găsești calea către aceste răspunsuri. Rolul său nu este acela de a da sfaturi, ci de a te ajuta sa iți găsești răspunsurile prin întrebările cheie pe care ți le va adresa.
  • Fii fericit! Fericirea înseamnă să trăiești așa cum îți dorești așa că, stă în puterea ta să creezi viața la care visezi indiferent ce spun cei din jurul tău.

Este greu să găsești un tovarăș de drum care știe și să asculte și să îți ofere sens și îndrumare în orice fel de eveniment! Caută-l la Clinica de fericire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.