Cea mai frumoasă petrecere de botez!

Fiecare își dorește cea mai frumoasă petrecere de botez pentru nou-născutul său! Pentru că botezul este primul și cel mai semnificativ moment din viața micuțului tău. După momentul religios al botezului, urmează petrecerea. Aceasta este un prilej de a celebra viața, tradițiile, apropierea față de prieteni și uniunea familială. Însă dincolo de importanța religioasă a acestui eveniment, botezul și petrecerea care îl urmează au scopul de a aduce împreună oamenii dragi pentru a se bucura de creștinarea noului născut.

Cum să ai parte de cea mai frumoasă petrecere de botez?

În primul rând, bebelușul tău are nevoie de nași. Adică de părinții spirituali, care, alături de mami și tati, îl vor ghida în viață. Și, pentru că aceștia trebuie să reprezinte adevărate modele în viață, consider că alegerea lor este cea mai grea decizie pe care o poți lua. Nașii îl vor iubi, îl vor răsfăța și îl vor înconjura de multă dragoste. Iar atunci când va crește îi vor fi alături în momentele cele mai importante, îndrumându-l și încurajându-l.

De regulă bebelușii se botează atunci când împlinesc vârta de 3 luni, însă se poate și mai devreme sau mai târziu. După ce ai stabilit toate detaliile cu nașii și cu preotul, alegând ora și data, te vei orienta către localul unde dorești să aibă loc petrecerea. Alegerea va fi în funcție de câți invitați ai, respectiv după cum dorești să fie mai luxoasă sau mai simplă.

Însă, indiferent de alegerea aceasta, nu uita de ursitoare. Acestea îi vor ursi micuțului tău, transformând petrecerea într-una cu adevărat deosebită, demnă de prinți și prințese. Paradisulpersonajelor.ro este locul unde găsești cele mai drăguțe ursitoare. Așa te vei asigura că petrecerea de botez va fi una minunată, de neuitat. O petrecere la care te vei uita peste ani, amintindu-ți de micuțul tău care acum merge la școală sau poate organizează la rândul său petrecerea de botez pentru copilașul lui.

Animație copii și ursitoare pentru botez!

Ursitoarele sunt trei la număr. Trei zâne ursitoate absolut încântătoare, chipurile lor suave, angelice, se potrivesc de minune cu veștile bune pe care le aduc în dar copilașului. Invitații vor fi captivați și fermecați de șoaptele magice ale ursitoarelor.

Fiecare dintre ursitoare are un rol bine stabilit, ursește noului născut ceea ce îi place ei!

  1. Prima ursitoare ursește micuțului despre frumusețe și fericire.
  2. A doua ursitoare ursește copilului despre noroc, succes în carieră și realizări impresionante.
  3. Ultima ursitoare ursește nou-născutului despre dragoste și iubire.

Prezența acestora la petrecere va face ca evenimentul să fie cu adevarat minunat pentru familie, pentru invitați și cel mai important pentru micuțul care așteaptă cu nerăbdare să afle ce i-a rezervat soarta.

Alege Paradisul Personajelor – cele mai angelice ursitoare!

Paradisul Personajelor oferă un cadru unic, minunat, al distracției pentru copii. Astfel ei aduc mai aproape lumea poveștilor și a personajelor îndrăgite. Părinții și copiii vor găsi aici cele mai variate servicii, dar și cele mai distractive jocuri care pot fi incluse în cadrul petrecerilor tematice. Alungă monotonia cu Paradisul Personajelor și adu distracția la cea mai reușită petrecere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.