Învață-l pe copilul tău o manieră pe zi!

După ce am născut, de multe ori m-am întrebat dacă oare copilul meu va înțelege ce este greșit și ce este corect, va fi politicos sau se va comporta într-un mod necivilizat, va sti ce este aceea o manieră. Totul ține de noi, părinții, știu…însă tot aveam această frică. Îmi era teamă să nu merg în vizită la un prieten, iar el să fie nepoliticos.

Învață-l pe copilul tău o manieră pe zi!

Te gândești de două ori înainte de a-l lua la un eveniment cu tine?

Nu știi dacă se va comporta așa cum se cuvine atunci când interacționează în mediul online?

Bunele maniere pentru copii în 365 de zile, bogată în jocuri și activități, prezintă nu doar manierele pe care trebuie să le deprindă copiii și adolescenții, ci și la vârsta la care este necesar să le învețe. Eu am luat-o de la Libris.ro, locul de unde achiziționez mare parte a cărților pentru fete, dar și pentru mine.

Învață-l pe copilul tău o manieră pe zi, până la sfârșitul anului, acesta va ști:

  • cum trebuie să se comporte atunci când se află într-o vizită
  • ce implică eticheta
  • cum să transmită mulțumiri
  • cum se cuvine să primească un cadou sau să facă un compliment.

Veți găsi sfaturi utile pentru o mulțime de împrejurări din viața de zi cu zi, în care politețea spune foarte multe despre educația primită în familie.

Pentru un somn relaxant, o poveste citită de copilul tău!

Așa am gândit când am luat Basme de Frații Grimm pentru cele două prințese. Amintesc Scufița Roșie, Cenușăreasa, Hansel și Gretel, Albă ca Zăpada, Croitorașul cel isteț, basme îndrăgite de cei mici. Sunt poveștile copilăriei noastre, povești care nu mor niciodată. Pentru că recunosc că și mie mi-a plăcut să le ascult, citite de fata cea mare.

În fiecare seară, înainte de culcare, ne-am obișnuit să citim câte o poveste. Astfel somnul va fi mult mai odihnitor și vom visa frumos, cu zâne și prințese. Este o carte pe care o recomand atât pentru cei mici, cărora le citim noi, părinții, dar și pentru cei mai mari care știu să citească și vor fi mândri că vor putea să ne încânte urechile cu un basm minunat.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.