Bijuteriile cu Cristale Swarovski deschid poarta unei lumi fascinante!

Bijuteriile sunt lucrurile cele mai minunate pe care omenirea le-a creat, conduc către lumi fascinante! Noi femeile iubim bijuteriile, pentru că sunt cele care atrag lumina. Dau mai multă strălucire tenului, precum și ținutelor noastre. Fetelor, bijuteriile ne reflectă personalitatea!

Inele, coliere, brățări, cercei…nu cred că există o femeie care să nu le iubească. Bijuterii cu diamante, cristale, pietre semiprețioase, aur, argint, zirconiu…nu lipsesc de la gâtul, degetul sau urechea femeilor.

Bijuteriile cu Cristale Swarovski deschid poarta unei lumi fascinante!

Nu sunteți de acord? Dacă sunt combinate cu măiestrie și aplicate manual, Cristalele Swarovski conduc la un aspect rafinat al bijuteriilor Roxanne’s. Ele deschid poarta unei lumi fascinante și cristaline, dominate de culoare și încărcătură energetică pozitivă.

Știai că: Cristalul Swarovski a luat naștere în anul 1892, când Daniel Swarovski a inventat o mașină automată de tăiere a sticlei? Profitând de avantajele pe care i le-a oferit hidroelectricitatea din orașul Wattens, din Austria, acesta a deschis compania Swarovski, o fabrică de tăiere automată a cristalelor.

Bijuteriile Swarowski sunt extrem de căutate, fiind un cadou perfect, ideal, pentru ocazii diferite. Și cu siguranță nu vei da greș, femeile sunt înnebunite după ele.

Cristalele Swarovski sunt adorate pentru puritatea lor, dar și pentru maniera în care sunt șlefuite. Suprafața acestora este uniformă și strălucitoare. Însă în interiorul acestora nu există nicio bulă de aer, absolut nici una. Nu prezintă zgârieturi, astfel încât lumina trece neobturată de micile imperfecțiuni, redăndu-le o strălucire demnă de invidiat.

Brăţara, un accesoriu indispensabil!

Indiferent că vorbim despre o brăţară fantezie sau despre o brăţară dintr-un metal preţios, toate femeile adoră brăţările! O brățară stilată, drăguță este potrivită pentru femeia modernă, preocupată de aspectul său. Pentru femeia care pune preț pe lucruri de calitate, pe obiecte rezistente și sigure, confecționate din materiale durabile.

lumi

Este o brățară lucrată manual în Israel, placată cu aur roz de 24 de carate. Fiecare ținută va fi transformată complet, dacă porți această frumoasă brățară, care oferă distincție și strălucire. Te va transforma într-o femeie sofisticată, invidiată de toate celelalte femei.

O brățară din aur cu cristale Swarovski strălucitoare este ca o declarație de dragoste, de simplitate elegantă. Alături de un ceas și de alte brățări, acestea pot crea un amestec electric care sa te scoată din anonimat în interiorul unei lumi perfecte.

Explozie de rafinament și eleganță! Vrei să plutești deasupra unei lumi sofisticate?

Când vine vorba despre bijuterii, există atât de multe opțiuni încât uneori poate fi copleșitor. Colierul este acel accesoriu care se bucură de toată atenția creatorilor de modă. Aceste bijuterii scot o femeie din anonimat!

Nu ți-ar plăcea un colier prețios, strălucitor, care înconjoară baza gâtului și o parte din decolteu? Acest colier este un must have în cutia de bijuterii a unei femei stilate. Face parte din colecția Champagne And Caviar, lucrat manual. Cu siguranță vei întoarce toate privirile, iar ținuta ta va avea o tentă glamour.

Înveselește atmosfera din jur purtând cerceii potriviți!

Cerceii, cele mai preferate bijuterii de femeile din întreaga lume, au o istorie lungă încă de acum câteva mii de ani. Aceștia au fost primele accesorii pe care au început să le poarte femeile și au rămas până în prezent cele mai purtate, mai apreciate și mai răspândite. 

În Europa, cerceii au început a fi purtați în 1590 în timpul Renaşterii Englezeşti. Doamnele de la curte purtau cercei sub formă unor inele sau toarte de aur, îmbogăţiţi cu pietre preţioase sau cu perle. Și marinarii care străbăteau marile şi oceanele purtau un cercel în ureche. Daca aceştia ar fi murit din cauza unei furtuni, cercelul din ureche ar fi servit drept plată pentru o înmormântare creştinească. În Asia, Africa şi America de Sud, cerceii erau purtaţi de reprezentanţii triburilor, iar în Japonia aceştia au fost purtaţi atât de bărbaţi, cât şi de femei până în secolul al XIX-lea, când au fost interzişi de Guvern.   

Acești cercei sunt ideali pentru a fi purtați ziua la job, dar și potriviți pentru o ținută sofisticată de seară. Te vei simți plutind deasupra unei lumi strălucitoare. Un model deosebit, cu o culoare unică și spectaculoasă, acești cercei sigur se află printre tendințele de top în materie de fashion.

Dacă vrei să radiezi atât la propriu, cât și la figurat, atunci când pășești într-o încăpere, cristalele Swarovski sunt soluția perfectă pentru tine. Indiferent de bijuteria pe care o vei alege, Roxanne’s este locul unde vei găsi bijuterii unice!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.