Pregateste-te pentru o vacanta de vis in Cipru!

Anul viitor ne-am decis sa vizitam in sfarsit Cipru. Dupa cum bine stiti, este considerata bijuteria Marii Mediterane, ea fiind o insula de o frumusete naturala captivanta, data de varietatea privelistilor – de la spectaculoasele paduri de brazi ale tinuturilor muntoase, care formeaza “inima verde a Ciprului”, pana la minunatele plaje aurii, intinse de-a lungul coastei Marii Mediterane.

Am cautat de pe acum oferte de vacanta si am gasit exact ceea ce aveam nevoie. Deci, la anu’, Cipru te vizitam! Abia astept sa ajung in tara in care zeita Afrodita s-a nascut. Este locul in care romanii, grecii, egiptenii, dar si englezii si-au lasat amprenta asupra civilizatiei cipriote.

Cipru – destinatia de vis pentru relaxare totala!

Are 57 de plaje, toate considerate cele mai frumoase. Asa incat, pe buna dreptate este considerata destinatia ideala de vacanta. De asemenea, vara incepe in mai si dureaza pana la mijlocul lunii octombrie. Pentru ca in Cipru, ai parte de 340 de zile insorite, minunate, perfecte!

Potrivit ghizilor turistici, capitala Ciprului este singura impartita in doua. Dar de departe cel mai frumos oras este Kyrenia, care are un port datand din istoria bizantina. Zona este infrumusetata si de un castel din aceeasi perioada cu portul. Un alt reper important al acestei tari este si orasul Famagusta, care are o istorie foarte frumoasa, aici petrecandu-se tragedia lui Othello si a Desdemonei.

Astept cu nerabdare sa incerc celebra branza Halloumi, care se serveste mai ales prăjita sau pe gratar. Iar painea lor traditionala chorek este senzationala. Un amestec de arome mediteraneene care rasfata simturile: masline, coriandru si mult susan.

Este incredibil cum in acelasi loc poti gasi hoteluri luxoase si plaje recunoscute ca fiind cele mai frumoase din lume. La doi pasi de acestea descoperi o civilizatie cu o istorie fascinanta, cu oameni si locuri pentru care timpul a ramas in loc de secole. Insa contrastele majore apar la tot pasul. Pentru ca stilul de viata al cipriotilor pare ca nu a cunoscut nicio schimbare de secole. Mandri de traditiile lor, cipriotii te invita in casa lor pentru a te ospata cu specialităti locale si a-ti spune povestea acestui loc fascinant.

De ce sa alegi aceasta minunata tara, locul de nastere al civilizatiei grecesti?

Ei bine, pentru templele grecesti, ruinele romane, bisericile bizantine, castelele cruciate, dar si hotelurile moderne cu servicii ireprosabile! Toate acestea sunt doar cateva motive extrem de placute pentru a alege sa petreci un concediu de vis pe taramuri cipriote.

Pentru a vizita toate atractiile inedite ale Ciprului, cele mai accesibile modalitati sunt fie achizitionarea unui tur privat cu toate serviciile incluse, fie inchirierea unei masini pentru intreaga durata a sejurului in aceasta tara de vis. Mai presus de toate, Cipru ocupa o suprafata atat de mica incat te poti caza cu usurinta intr-un oras si sa iti faci placuri de excursii de o zi de acolo catre orice atractie a insulei. Distanta intre obiectivele cele mai indepartate este de maxim 4 ore, ceea ce este un lucru minunat!

Daca esti in cautare de vacante online, atunci BJR Vacante este exact locul unde trebuie sa te afli. Este un sistem profesionist la cheie:

  • O singura platforma cu touroperatori germani si romani;
  • E un portal cu peste 120 tour operatori europeni la un loc;
  • Peste 165 milioane oferte din care 3,5 mil. oferte Last Minute/zi;
  • Ofertele tuturor companiilor aeriene intr-un comparator simplu de preturi;
  • Comparator eficient de preturi care iti ofera garantia pretului cel mai mic;
  • Informatii Partii ski din Austria, Elvetia, Italia, Germania;

Puteti sa ii gasiti online, pe site, dar si fizic la adresa B-dul Revolutiei 66B 310025, Arad, Romania, sau la telefon 0040-257-284.010, 0040-257-282.001, 0040-257-282.002. Gasesti multe informatii utile pentru o vacanta pe site, conditii de calatorie, recomandari utile pentru turistii care vor sa iasa din tara si foarte multe oferte de vacante.

Daca iti doresti sa te relaxezi intr-o destinatie cocheta si exotica, deloc indepartata, Cipru este destinatia perfecta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.