Cărți, caiete de activități, la Libris găsești tot ceea ce ai nevoie!

Cauți cărți pentru copii sau caiete de activități, care să îi țină ocupați pe cei mici cât tu ai treabă la bucătărie? Sau poate vrei să citești și tu relaxată o carte! Atunci, trebuie să intri pe site-ul Libris.ro! Aici vei găsi atât de multe titluri, încât îți vei dori să le iei pe toate!

Caiete de activități și cărți pentru cei mici și pentru cei mari!

Cei mici se plictisesc destul de repede de jucării și îți vor cere altele noi. Dar ce faci cu atât de multe jucării? Copiii cresc, iar în curând vei putea umple o cameră întreagă cu plușuri și jucării. Nu am dreptate? Nu sunt adepta jucăriilor exagerat de multe, însă trebuie să recunosc că și noi avem destul de multe jucării.

De când am descoperit librăria online Libris sunt fericită că le pot lua fetelor caiete și cărți adecvate vârstei fiecăreia. Le-am luat cărți de citit, pentru cea mare bineînțeles, cărți de colorat pentru pitică, dar și cărți educative din care să învețe cât mai multe lucruri.

Pentru pitică îmi plac foarte mult caietele din seria Creionul magic, din colecția Copilul deștept, cu activități adecvate vârstei fiecărui copil. Astfel, pentru grupa mare 5-6 ani, acest caiet cuprinde fișe de activități cu literele, dar și jocuri.

Aceste caiete sunt grupate pe trei niveluri, adaptate nivelului de înțelegere al copiilor de vârsta preșcolară.

Povești minunate, transmise din generație în generație!

Vă amintiți de Fabulele lui Esop? Cu mult, foarte mult timp în lume, prin secolul al VI-lea i.Hr., a trăit un povestitor înzestrat pe nume Esop. Deși nu se cunosc foarte multe lucruri despre el, este sigur că a scris povești fermecătoare cu care și-a făcut cititorii să se prăvălească de râs.

Acestea sunt povești foarte frumoase care au fost transmise din generație în generație, încântând cititorii și oferind lecții valoroase de viață într-un mod extrem de simplu și distractiv.

Voi ce ați găsit interesant pe Libris? Profitați de reduceri și faceți cele mai frumoase cadouri de Crăciun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.