Salonul de frumusețe – locul preferat al doamnelor!

Dintotdeauna, salonul de fumusețe a fost locul preferat al femeilor. Mai rar întâlnești vreo doamnă care să nu se bucure atunci când intră într-un astfel de salon. Toate grijile, problemele, stresul de zi cu zi sunt lăsate la intrare. Ador să bârfesc cu celelalte cliente și cu fetele din salon! Uneori privesc toate aparaturile din salon și mă gândesc că au costat o avere…

Așa am ajuns la utilarisaloane.ro, un site cu produse și accesorii pentru profesioniști.
– aparatură și accesorii remodelare corporală,
– aparatură și accesorii pentru cabinete cosmetică,
– aparatură manichiură-pedichiură,
– consumabile și produse de unică folosință.

Salonul de frumusețe – un loc unde doamnele se simt răsfățate!

Este bine de știut că există un site unde găsești tot ceea ce ai nevoie la un loc. Astfel scapi de timpul pierdut în căutarea de produse și accesorii, de discuțiile inutile cu vânzătoarele, de aglomerația din orașe.

Dacă atunci când te uiți în oglindă nu te mai satisface deloc reflexia chipului tău, soluția este oxigenarea facială. Este o rezolvare pentru pielea prea obosită, contra dezamăgirii tale cauzate de pierderea tinereții și a prospețimii.

Oxigenarea facială este o tehnică specială care ajută la întinerirea epidermei, reducerea ridurilor și la accelerarea proceselor metabolice. Se folosește oxigen hiperbaric de puritate medicală 98%, care este introdus în straturile profunde ale pielii. Oxigenul este furnizat la suprafața pielii, insă nu doar atât, ci și un complex de nutrienți activi, (de vitamine, minerale, acid hialuronic, antioxidanți) care ajung până la straturile inferioare ale pielii. Fiecare ingredient este selectat special pentru fiecare client în parte, în funcție de nevoile pielii. De retinut este faptul ca, se folosesc întotdeauna substanțe active din fiole BCN profesionale.

Funcția oxigenului este și aceea de creștere a absorbției ingredientelor active, de tratare a unor probleme cutanate și deci de îmbunătățire a aspectului pielii.

De ce să folosești terapia De Oxigenare Facială?

 • Efect de netezire instantanee a tenului;
 • Tonifierea suprafeței pielii;
 • Îmbunătățirea elasticității pielii;
 • Stimularea activității fibroblastelor și restructurarea colagenului din piele;
 • Creșterea energiei în celulele pielii;
 • Hidratarea pielii;
 • Revitalizarea pielii datorită ingredientelor din fiolele BCN;
 • Reducerea proceselor inflamatorii;
 • Combaterea efectelor îmbătrânirii premature a pielii.

 Slăbire și modelare a corpului – cu Lipozero Body Shaper!

Cavitația este un tratament non-invaziv care acționează ca o liposucție virtuală, fiind cea mai nouă descoperire privind remodelarea corporală, folosit în salonul de frumusețe.

Lipozero Body Shaper este un instrument de înaltă tehnologie de slăbire și modelare a corpului, echipat cu trei tehnologii de bază, printre care tehnologia termoplastică superioară sud-coreeană, RF focalizată bipolară și adsorbția sub presiune subpolară, subpolară sub vid.

Terapia cu LipoLaser permite:

 • eliminarea celulitei
 • atenuarea vergeturilor și a aspectului de coajă de portocală
 • activarea lipolizei
 • creșterea drenajului limfatic
 • îmbunătățirea circulației sângelui și oxigenarea mai bună a țesuturilor
 • accelerarea metabolismului celular
 • stimularea producției de colagen
 • lifting sâni: fermitate și tonifiere a sânilor.

Salonul de frumusețe, domeniul beauty – efort, dar și satisfacții uriașe!

Să îți deschizi o afacere înseamnă efort, dar și satisfacții. Când știi cât de mult ai investit în aparatura fără de care un salon de înfrumusețare nu ar putea funcționa, te simți liniștit și extrem de fericit. Afacerile din domeniul beauty au un potențial uriaș de creștere, dacă ținem cont de cererea tot mai mare din partea publicului.

Domeniul de beauty este unul foarte ofertat, referindu-ne strict la serviciile pe care le poate oferi. Saloane de înfrumusețare cu servicii destinate exclusiv femeilor, saloane de înfrumusețare pentru nevoile bărbaților, dar și comercializarea produselor de beauty, toate acestea fac parte dintr-o arie de business extrem de importantă.

Dacă ești pasionată de tot ceea ce reprezintă zona de beauty, coafor, manichiură, cosmetică, atunci singurul lucru de care mai ai nevoie este un spațiu pe care să îl transformi într-un salon. Pentru acest business, ai nevoie de produse pe care să le folosești, de aparatură pe care să o utilizezi, iar acest lucru îl poți obține foarte ușor de la utilarisaloane.ro! Poți alege să mergi direct la sediul lor, în Bd. Timișoara 56, sector 6, București, România sau îi poți contacta prin telefon 0745 301 472 / 0734 902 535 sau prin email: contact@utilarisaloane.ro.

 

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.