Bărbatul care n-a mai sunat – mister, regrete, iubire, iertare!

Mister! Despre asta este vorba în cartea Bărbatul care n-a mai sunat de Rosie Walsh. O carte plină de mister despre greșeli, regrete, sacrificiu, iertare, iubire și miracolul unui nou început. Nu credeam că mă va prinde atât de tare cartea, încât să îmi fie foarte greu să o las din mână, însă….Este o carte specială!

Bărbatul care n-a mai sunat s-a dovedit a fi o poveste încărcată de suspans, o poveste de dragoste aproape imposibilă. Sarah este o femeie sensibilă, care se întoarce în Anglia, pentru a își reîntâlni părinții și pentru a comemora pierderea suferită în accidentul din urmă cu 19 ani.

Bărbatul care n-a mai sunat – mister, regrete, iubire, iertare!

Cum ar fi să întâlnești un bărbat, de care te îndrăgostești la nebunie și cu care stai împreună șase zile…zile pe care nu le poți uita. Simți că și el te iubește. De aceea, atunci când pleacă într-o călătorie și promite că te va suna de la aeroport, crezi cu tărie că exact așa se va întâmpla. Însă…aștepți să sune, dar telefonul rămâne mut.

Săptămânile trec, iar el nu mai sună. Toți prietenii te sfătuiesc să îl uiți, însă…nu te poți gândi la altceva decât că i s-a întâmplat cu siguranță ceva rău. Oare a pățit ceva? Oare este mort?

„Dacă nu ma găsiți la telefon, s-ar putea să fiu la atelierul din Gloucestershire, scrie pe pagina lui Eddie la „Contactează-mă”.
Păstrez lucrurile destul de simple pe acolo: un cuptor cu lemne, un ceainic plin de temperament, un birou și cam atât, până aici merge luxul. Dar am un telefon, în caz că sunt atacat de urși sau de bandiți. Încearcă la 02185… „

Emoții…suspans…o lectură care merită!

Motivul pentru care Eddie nu a mai sunat…ei bine, îl veți afla doar dacă citiți cartea. Doar nu vreți să vă spun eu, nu? Însă Eddie este și el îndrăgostit de Sarah…suferă, la fel ca și ea. Tânjește după dragostea și dezmierdările ei. Dar…în sufletul lui are loc o furtună! Oare de ce? Oare accidentul de acum 19 ani, care este amintit destul de des în carte să aibă vreo legătură?

Rîmâne să vă convingeți singuri. Cartea am luat-o din librăria online Libris.ro, locul de unde mă alimentez cu minunatele cărți pe care vi le prezint!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.