Keez.ro – Biroul tău de contabilitate digitală!

Bineînțeles că ideea ta de afacere este extrem de importantă, însă pentru a fi profitabilă ai nevoie de o contabilitate completă, prestată de experți contabili. Doar gândul la mormanul de documente pe care va trebui să le predai lunar contabilului…și parcă începi să regreți că ai decis să ai firma ta.

De ce să alegi Keez.ro și o contabilitate digitală?

  • Câștigi timp
  • Economisești bani
  • Ai acces online la documente
  • Îndrumare din partea experților
  • Tehnologie de ultimă generație

Ce este contabilitatea? Pentru mulți, este o artă. Arta de a jongla cu numerele și de a ține sub control evidențele unei afaceri. Și cum majoritatea patronilor nu au experiența necesară pentru această artă, apelează la o firmă de specialitate. Apelează la servicii de contabilitate online de la Keez.

Keez iți ține contabilitatea cu ajutorul celor mai buni 20 de experți contabili certificați CECCAR astfel ca tu să ai un control mai bun al afacerii. Cu siguranță știi cât timp poți să pierzi pentru a face o factură. Însă acum totul este mult mai simplu. Poți să facturezi online, direct din platformă, iar facturile se vor contabiliza imediat.

Fii expert în afacerea ta! De contabilitate se ocupă Keez!

Keez oferă servicii impecabile cu tarife extrem de bune pentru o contabilitate digitală. Indiferent că ai un IMM sau un start-up, aici vei găsi un pachet tarifar personalizat, având parte de servicii rapide, raportate în orice moment ai nevoie. Pachetul conține: întocmire contabilitate financiară, depunere declarații taxe și impozite, întocmire jurnal de TVA și balanțe, realizare bilanț, întocmire registre contabile obligatproo, realizare documente salarizare și ITM.

Tu știi care sunt beneficiile serviciilor de contabilitatea digitală?

În primul rând scapi de timpul pierdut pe drumuri. Mai ales dacă locuiești într-un oraș mare, poți pierde ore multe în trafic, încercând să ajungi la firma de contabilitate pentru a duce documentele ce trebuiesc înregistrate. Dar de ce să nu te ocupi tu de lucruri mult mai importante? Cauți o factură anume, iar contabilul nu răspunde la telefon? Soluția este contabilitatea digitală care îți pune la dispoziție toate informațiile contabile de care ai nevoie, indiferent ce dispozitiv folosești, important este să ai conexiune la internet.

Toate rapoartele on-line sunt la îndemâna ta, oricând ai nevoie de ele. Acestea sunt disponibile în platforma on-line sau în aplicația dedicată pe telefonul mobil.

Fiecare afacere are nevoie de servicii de contabilitate de calitate pentru a avea succes și pentru a trece cu brio de posibilele controale. Keez pune la dispoziția ta cei mai buni contabili pentru ca acest lucru să fie posibil. Apelează la cei mai buni în domeniu, iar afacerea ta va prospera!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.