Vapozon cosmetic – solutia ideala pentru acnee!

Acneea este o problema foarte raspandita printre tineri atunci cand ajung la dezvoltarea sexuala si maturizare, dar si printre adulti, iar asta datorita mai multor factori, cum ar fi dezechilibrul hormonal, alimentatia nesanatoasa sau chiar factorii nocivi cauzati de gazele de esapament ale automobilelor, uzinelor, fabricilor mari, care polueaza aerul. Toate acestea, inclusiv stresul provocat de evenimente neprevazute sau stresul frecvent chiar, iar aici ma refer la cel cronic, duc la eruptii cutanate si acnee.

Te intrebi prin ce este periculoasa acneea? S-ar parea ca nu este periculoasa, ca ne influenteaza doar estetic, insa evitam o posibla infectie datorita unei acnei vulgare sau chiar datorita unei simple eruptii, care pot provoca patologii care nici prin gand sa ne treaca ca pot duce la consecinte grave pentru sanatatea noastra! De aceea este foarte important sa incepeti un tratament imediat impotriva acneei, prin consultatia unui cosmetolog si cu ajutorul tehnicii ultramoderne si eficiente din ziua de azi, acesta va va ajuta sa remediati problema.

Cand vorbesc de tehnica moderna, ma refer in primul rand la aparatele care pregatesc pielea pentru tratament si anume la un vapozon cosmetic. Anume dupa curatarea tenului cu un vapozon cosmetic, dermatologul va putea trece la curatarea chimica sau cea mecanica. Un vapozon cosmetic ofera procedura de vaporizare sau aburire a tenului, dar si a altor parti ale corpului. Vaporizarea se efectueaza inainte de curatare, ceea ce permite sa pregatiti tenul pentru tratare, chiar si cu uleiuri aromatice.

Trebuie sa luam in calcul si ca un vapozon cosmetic va distribui uniform substantele aromatice in incapere in timpul aromaterapiei. O functie nu mai putin importanta caracteristica pentru un vapozon cosmetic este cea de ozonare. Aceasta poate fi folosita pentru dezinfectarea tenului. Vaporii vor patrunde in pori, vor inmuia pielea si vor curata depozitele de grasimi, impuritatile de la machiaj si murdaria.

Un vapozon cosmetic ce are functia de ozonare, va ajuta la netezirea ridurilor datorita activarii circulatiei sangvine din tesuturi si va hidrata pielea. Aceasta functie distruge eficient bacteriile de pe suprafata pielii si o lasa sanatoasa si hidratata.

Un cosmetician bine instruit stie cum sa manuiasca un vapozon cosmetic si stie cand anume trebuie sa-l intrebuinteze. Vor fi cazuri cand pentru tratarea tenului nu va fi obligatorie procedura de vaporizare. De asemenea vei fi intrebat daca suferi de anumite afectiuni, deoarece ca si orice alt aparat sau orice alta procedura, vaporizarea cu un vapozon cosmetic are si unele contraindicatii. Iar daca stii ca suferi de boli cardiovasculare sau daca esti astmatic, anunta medicul specialist din timp. Pentru cei ce sufera de boli dermatologice, cum ar fi eczema, rozaceea sau pielea prea uscata, la fel este contraindicata procedura de vaporizare cu un vapozon cosmetic.

Optam pentru procedura de vaporizare inainte de a purcede la curatarea tenului, pentru ca un vapozon cosmetic usureaza cu mult munca unui cosmetolog, dar, in acelasi timp, ofera si multe beneficii tenului tau sau anumite portiuni de piele problematice. Cele mai importante sunt, bineinteles, ameliorarea circulatiei sangvine din tesutul pielii si hidratarea tenului, ceea ce nu va fi inlocuita cu nici o alta procedura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.