Solutii practice pentru o locuinta de vis!

locuinta

Reorganizarea de toamna – solutii practice pentru o locuinta de vis!

Odata ce s-a realizat tranzitia de la un anotimp la altul, este momentul propice pentru a te apuca de reorganizarea decorului din locuinta. Este chiar indicat sa faci acest lucru la fiecare 3 luni. De ce? Pentru ca altfel te cufunzi intr-o rutina si in ceea ce priveste locuinta, locul tau de evadare din cotidian. Reorganizandu-ti periodic locuinta vei vedea cum starea ta de spirit se imbunatateste pe zi ce trece.

Locul din care incepi sa faci acest lucru nu este atat de important precum felul in care ai de gand sa faci schimbarea. Aici ma refer la lucrurile pe care le pastrezi si la cele pe care le arunci, dar si la cele noi pe care le vei achizitiona pentru a schimba total tabloul locuintei. Poti face o schimbare si in ceea ce priveste locul din care faci achizitia. Pentru ca alergatul dintr-un magazin fizic in altul este un lucru destul de obositor, iti propun o alternativa online si anume Decodepot.

Reorganizarea bucatariei – o operatiune grea sau nu?

Nu putine sunt persoanele care declara ca bucataria este cel mai dificil loc de reorganizat. Ele spun ca singurele plusuri pe care poti sa le aduci in interiorul ei sunt accesoriile – tablouri diverse, ceasuri noi, aplicatii pentru pereti si asa mai departe.

Aceasta opinie este destul de subiectiva pentru ca tine de disponibilitatea si gradul de comoditate al fiecaruia. Unei persoane careia nu ii place sa evadeze din monotonie, i se va parea automat mai greu sa faca o schimbare in masa in ceea ce priveste bucataria.

Poti sa incepi cu achizitia unor scaune pentru bar atunci cand ai de gand sa ii dai un alt aer bucatariei tale. La Decodepot gasesti solutii si alternative diverse pentru a-ti trasforma aceasta incapere in una de vis.

Cum faci alegerea?Avand in vedere ca iti sunt puse la dispozitie o multime de scaune, alegerea trebuie facuta in functie de stilul pe care vrei sa il integrezi in bucatarie – clasic, modern si chiar abstract.

Livingul si importanta oglinzilor din el

Cand vine vorba de reorganizarea livingului, lucrurile stau putin diferit. Prin diferit ma refer la faptul ca fiind cea mai impunatoare incapere din locuinta, trebuie sa aplici anumite trucuri pentru a o face sa para si mai spatioasa decat e.

Cea mai la indemana si practica solutie sunt oglinzile. Prin simplul lor rol de baza pot crea iluzia optica mult dorita – cea de incapere extrem de spatioasa. Totodata, faptul ca reflecta anumite obiecte aflate in raza lor de viziune schimba total aspectul camerei. Ele creeaza acel efect de tranzitie, de teleportare a unor obiecte din incapere dintr-o parte in alta – depinde doar de unghiul din care tu te uiti in oglinda. Gasesti o multime de tipuri de oglinzi la Decodepot – toata la un click distanta.

Acceseaza decodepot.ro si lasate inspirat/a de obiectele si solutiile diverse care iti sunt puse la dispozitie. Alege sa iti reorganizezi locuinta doar cu alternative calitative pentru a te putea bucura de ele pentru o perioada lunga de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.