Nu ai timp de pierdut cu stiri false!

stiri

Traim in era puternic tehnologizata si informatia este la un click distanta. Cu toate acestea, desi ironic, la fel de repede se raspandesc si stirile false. Ajungem sa ne dam seama ca este pierdere de timp si energie sa cautam site-uri de stiri. Atunci cand cauti o sursa buna poti alege varianta unui portal de stiri precum Momentum.

Stim ca nu ai timp de pierdut cu stiri false – de aceea vei aprecia Momentum!

Este destul de complicat sau greu sa iti dai seama daca un site prezinta sau nu incredere. In primul rand, trebuie sa fie activ de ceva vreme si sa aiba cititori, respectiv sa aiba accesari la postari. Putini sunt cei care dau importanta la anumite aspecte de acest gen si iau ca atare tot ce citesc in mediul online.

Dezinformarea are si ea consecinte pentru ca ajungi sa iti faci o opinie despre ceva inexistent, sa te raportezi gresit fata de anumite lucruri. Pur si simplu este chiar dezamagitor si iritant sa citesti stiri si ulterior sa iti dai seama ca nu este adevarat. Nici stirile nefondate nu sunt pe placul publicului. Cazul clasic despre acele stiri cu un titlu senzational, iar dupa accesare iti dai seama ca in continut nu exista nimic relevant cu ce anunta titlul.

Selecteaza sursele de informare

Vei aprecia momentum.co.ro pentru ca stirile prezentate aici sunt un sumar al celor mai importante si accesate subiecte din presa. Practic e ca si cand ti-ai face un rezumat al stirilor zilei. Momentum selecteaza pentru ca tu sa nu faci asta.

In spate sta un sistem bine pus la punct. Portalul de stiri Momentum se bazeaza pe actualizari constante, astfel ca in timp util sunt adunate informatii noi. Sursele sunt verificate, iar cititorul este trimis catre acestea, acolo unde stirea a aparut. Aceasta selectie inseamna eficienta, in lumea in care nu ne permite timpul sa petrecem minute in sir cautand o informatie care se confirma sau nu ca fiind reala.

Sunt peste 100 astfel de surse din care Momentum preia stiri. Toate acestea sunt supuse unor reguli si trebuie sa prezinte incredere, insemnand sa fie vorba de site activ de cel putin 6 luni, iar la o analiza in Google Analytics sa aiba mai mult de 150 de mii de vizite per luna doar o anumita categorie. Mai multe despre aceste rigori de selectie vei gasi explicativ in cadrul paginii momentum.co.ro, la sectiunea despre noi.

Aglomerarea de idei, stiri, informatii nu este in favoarea nimanui. Ai nevoie de un asa zis filtru pentru a selecta doar ce te intereseaza. In cadrul paginii momentum.co.ro vei gasi stiri pe surse, stiri mondene, actualitatea din sport, din zona economiei, informatii din scena politica sau cele din tehnologie si multe altele. O singura accesare pe un site iti da de fapt sute de stiri din orice domeniu te intereseaza. Din ratiuni practice asadar vei aprecia acest portal de stiri, in defavoarea unei clasice cautari pe Google a unor site-uri despre care nu poti avea garantia ca iti ofera informatie reala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.