Meseriile care le aduc incasari uriase femeilor!


„Afla ce iti place cel mai mult sa faci si convinge pe cineva sa te plateasca pentru asta.” (Katherine Whitehorn)

incasari

  Daca cu multi ani in urma scopul femeii era de a sta in bucatarie, de a avea grija de copii si de acasa, acum lucrurile s-au schimbat. Chiar daca sunt vazute ca fiind „sexul slab”, multe femei castiga chiar mai mult decat barbatii. Exista foarte multe joburi care le ofera femeilor independenta financiara.
Societatea contemporana le ofera femeilor sansa de a-si pune in valoare propriile insusiri native, precum comunicarea, empatia, creativitatea.

Asistent medical/farmacist: Domeniul medical este tot mai frecventat de femei in ultimul an, fiind si un domeniu din care ele pot face cariera si care le ofera o oarecare demnitate. Chiar daca se spune ca personalul medical nu este atat de bine platit, lucrurile s-au schimbat in ultima perioada, motiv pentru care femeile se indreapta spre aceasta industrie. Bineinteles, este nevoie de un nivel de pregatire peste mediu, intrucat este vorba despre sanatatea si viata unor oameni. Din fericire, salariile in acest domeniu continua sa creasca. 

Antrenoare de fitness: Este un job pe care multe femei incep sa il faca din pasiune, mai apoi facand din asta o meserie din care se pot intretine. O antrenoare de fitness are posibilitatea de a antrena clientii individual, lucru care ii ofera castiguri substantiale. De asemenea, aspectul fizic ingriijit si sanatos este dorit de majoritatea femeilor, de aceea lipsa clientilor nu va fi niciodata o problema. Bineinteles, o antrenoare de fitness trebuie sa arate exemplar, pentru a-i putea incuraja si motiva pe restul.

Cel mai profitabil job din Romania


Online entertainer: Este unul dintre cele mai controversate joburi din Romania, dar cu ajutorul caruia femeile pot castiga sume foarte mari. Videochatul presupune socializarea prin intermediul internetului si al unei camere web, iar incasarile pot ajunge si chiar depasi 10.000 de dolari pe luna. Chiar daca jobul de model de videochat este, inca, privit cu scepticism, el este unul 100% legal. Pentru a vedea ce se intampla in spatele unui studio de videochat poti merge in vizita la unul dintre studiourile mari din Bucuresti. Iar daca ti-ai pus in gand sa devii un model de top, atunci alege un studio de top: Charm Studio este studio videochat cu cele mai multe modele de top. Deviza lor este We Create Top Models.

Acestea sunt doar cateva dintre joburile in care femeile pot castiga salarii mai mari decat barbatii. Asadar, au trecut vremurile in care femeia era intretinuta de barbat, iar sexul frumos reprezinta aproape jumatate din forta de munca mondiala. Alege sa fii si tu o femeie independenta si sa iti permiti tot ce iti doresti. Nu ezita sa mergi la o discutie cu reprezentatii Charm Studio. Doar asa poti afla mai multe detalii despre ceea ce presupune jobul de model videochat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.