Cum contribuie pila si bufferul la pregatirea unghiei pentru manichiura cu oja semipermanenta?

manichiura

Cum contribuie pila si bufferul la pregatirea unghiei pentru manichiura cu oja semipermanenta?

Oja semipermanenta a devenit de-a lungul timpului preferata doamnelor si domnisoarelor care isi doresc o manichiura impecabila si naturala in acelasi timp. Printre cele mai mari avantaje ale ojei semipermanente enumeram durabilitatea, aspectul natural, intretinerea usoara si aspectul unor maini ingrijite tot timpul. Pentru a efectua insa o asemenea manichiura, este nevoie mai intai de pregatirea unghiilor. Pentru acest proces vei avea nevoie de cele mai bune pile si buffere si de solutii degresante.

Tocmai pentru a-ti oferi toate informatiile atat despre pregatirea unghiilor cat si despre aplicarea ojei semipermanente, am ales sa facem acest articol. In randurile de mai jos vei afla cum contribuie pila si bufferul la pregatirea unghiei pentru manichiura cu oja semipermanenta, care sunt solutiile pentru unghii de care ai nevoie si cum sa aplici oja semipermanenta in asa fel incat sa rezulte o manichiura impecabila.

Pasul 1: inainte de a pregati unghia cu solutii speciale pentru degresarea acesteia, trebuie sa ii dai forma dorita. Cu ajutorul pilei de abrazivitate potrivita vei da forma dorita unghiei si vei indeparta partile exfoliate ale acesteia.

Pasul 2:  unghia naturala trebuie pregatita in prealabil pentru aplicarea ojei semipermanente. Aceasta trebuie matuita cu ajutorul unei solutii care degreseaza unghia si care este menita sa indeparteze orice fel de substanta de pe suprafata acesteia.

Pasul 3: dupa pilirea si degresarea unghiei cu solutiile corespunzatoare, se poate aplica baza. Cu rol de protectie si pentru a spori aderenta culorii, baza profesionala se aplica pe toata suprafata unghiei si apoi se usuca la dispozitiv LED sau UV timp de cateva secunde. In functie de tipul bazei, acesta poate avea caracteristici suplimentare.

Pasul 4: dupa aplicarea si uscarea bazei timp de cateva secunde in lampa LED sau UV, urmeaza aplicarea ojei semipermanente. Avantajul major al ojelor semipermanente profesionale este ca au o culoare ce poate rezista pana la 4 saptamani. Pe langa culorile standard, in tendinte sunt culorile ombre – termice care isi schimba nuanta in functe de schimbarile de temperatura. Nu trebuie sa iti faci griji ca nu ai de unde sa alegi, exista peste 150 de culori de care nu te vei plictisi prea curand. Dupa aplicare, culoarea se usuca la dispozitiv cu lumina LED pentru 60 secunde sau UV pentru 2 minute.

Pasul 5: dupa uscarea ojei semipermanente nu trebuie sa uiti sub nici o forma de aplicarea topcoat-ului. Acesta este menit sa sigileze culoarea, sa ii mentina intensitatea si sa ofere un plus de stralucire manichiurii. Si acesta se polimerizeaza in lampa UV pentru 2 minute si in cea cu LED pentru 30-60 secunde.

Pasul 6: ca si ultim pas este din nou degresarea unghiei. In functie de finish-ul ales, unghia se degreseaza cu solutia potrivita. De asemenea se hidrateaza cuticulele cu solutii specifice.

Acestia sunt pasii pentru o manichiura impecabila cu ajutorul ojei semipermanente. Alege cele mai bune pile si buffere, solutii pentru unghii, baze, oje semipermanente si finish-uri din magazinul online al celor de la Aurora Secret si ai grija ca manichiura ta sa fie mereu impecabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.