4 lucruri pe care nu trebuie sa le faci atunci cand vrei sa iti vinzi casa!

casa

Atunci cand ai o proprietate de vanzare, posibilii cumparatori nu sunt atenti doar la proprietate in sine, ci si la tine ca si proprietar. Sunt aspecte care pot face diferenta dintre o tranzactie reusita si o tranzactie esuata. Tocmai de aceea, am ales ca in articolul de azi sa iti prezentam 4 lucruri pe care nu trebuie sa le faci atunci cand vrei sa vinzi casa. Dar inainte de aceste 4, trebuie sa stii un lucru important pe care este chiar recomandat sa il faci pentru o vanzare cat mai usoara si mai rapida. Este foarte important sa apelezi la o agentie imobiliara care se ocupa cu vanzari case in Paulesti si care sa se ocupe de toate detaliile necesare tranzactiei.

1. NU trebuie sa stabilesti un pret exagerat

Pretul este printre cele mai importante conditii de achizitie a unei locuinte. Trebuie sa recunoastem ca majoritatea cumparatorilor isi doresc o casa cat mai spatioasa, cu teren cat mai mare, amenajata si renovata, dar la un pret cat mai mic. In acest context, stabilirea unui pret exagerat pentru o proprietate scoasa la vanzare este cea mai sigura metoda de a alunga posibilii cumparatori. Nimeni nu se va deranja sa se deplaseze sa vada o casa pe care o considera din start ca fiind prea scumpa.

2. NU oferi informatii false

Daca te gandesti la posibilitatea de a oferi informatii false in legatura cu casa pe care urmeaza sa o pui la vanzare pentru a atrage cat mai multi clienti, iti reconadam sa te gandesti de doua ori inainte de a face asta. Ca orice alta relatie, relatia dintre tine si posibilul client trebuie sa fie una bazata pe incredere. Odata zdruncinata aceasta incredere, prin furnizarea unor informatii false despre proprietate, intreaga relatie se va clatina, iar sansele de a mai incheia o tranzactie in aceste conditii vor fi, practic, egale cu zero.

3. NU prezenta o casa neingrijita

Faptul ca posibilul cumparator alege sa vizioneze proprietate este un pas important in orice tranzactie. Pe langa aspectele practice la care se uita atunci cand paseste intr-o casa, potentialul cumparator cauta de fapt, constient sau nu, sa se „vada” locuind acolo. Treaba ta ca proprietar este sa-i usurezi acest efort. Pentru asta, o casa ar trebui sa fie ordonata, bine intretinuta si fara prea multe obiecte personale lasate la vedere. Ideea ar fi sa creezi, pe cat posibil, un spatiu neutru, in care aproape oricine sa se poata regasi.

4. NU face o promovare de calitate indoielnica

Intr-o piata in continua crestere si in care sunt disponibile din ce in ce mai multe variante ale unor proprietati similare, prezentarea si promovarea unei case puse la vanzare poate face diferenta. O prezentare reusita trebuie sa furnizeze suficiente detalii despre proprietate, care sa trezeasca interesul cat mai multor clienti. Avand in vedere ca majoritatea clientilor folosesc internetul pentru a cerceta piata si pentru a afla cat mai multe detalii despre o proprietate anume, informatiile prezente acolo trebuie sa fie destul de detaliate. Majoritatea clientilor dupa prezentarile din online decid daca merita sau nu sa mearga sa vizioneze proprietatea.

Daca respecti toate aceste lucruri si apelezi in acelasi timp la o agentie care se ocupa cu vanzari case Paulesti sansele de a-ti vinde proprietatea sunt mult mai mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.