Scrie și șterge – cartea preferată a micuților!

Fiecare copil are cartea preferată, nu? Ei bine, se pare că micuța mea și-a găsit preferata – cartea Scrie și șterge. ABC Alfabet cu sunete. Este o carte interactivă care conține 26 de sunete și o melodie pe care poți cânta alfabetul.

Pentru copil, învățarea este foarte important să se facă prin joacă. Iar această carte, cu ajutorul căreia fiica mea învață literele, este perfectă. Cartea vine însoțită de un pix cu cerneală, care se șterge cu buretele.

Jocul este important în educația copilului!

Studiile arată că orice copil învață mult mai bine prin joacă. Știu că așa procedează și doamnele educatoare la grădi, știu că așa se țin lecțiile și la clasa pregătitoare. Totul se bazează pe joacă. Creierul copiilor asimilează mult mai ușor prin joc, iar joaca aduce o bucurie și o detensionare.

Mie mi-a plăcut să citesc încă din clasele primare. Și am încercat să le insuflu și fetelor această pasiune. Pentru că a citi este o activitate plăcută, extrem de relaxantă. Citind, afli lucruri noi, interesante, informații prețioase, dar îți poți și imagina multe lucruri frumoase.

La voi care este cartea preferată?

După cărțile de colorat, cărțile interactive se numără printre preferatele noastre. Atât aceste cărți educative, cât și cărțile de povești. Cu ajutorul sunetelor, copiii nu mai au nevoie de nimeni să le citească povestea care le place atât de mult. Dacă mami are treabă și nu poate să îi citească micuței, iar sora nu și-a terminat temele, atunci va asculta povestea cu ajutorul cărților primite de la librăria online Libris.ro.

Este librăria unde am găsit întotdeauna cărțile potrivite pentru fetele mele. Atât cărți educative, cât și cărți școlare, dar și beletristică pentru mine. Mă bucur în fiecare lună de reducerile de preț, dar și de zilele cu transport gratuit. Ai carte, ai parte!, nu? Citiți, dragilor și învățați și copiii că cele mai minunate sunt cărțile, nu telefoanele sau tabletele!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.