Aprinde scântei cu șeminee creative și inovative!

Cu siguranță la un moment dat ai admirat șeminee creative și ți-ai dorit unul care să dea căldură casei tale! Un șemineu este punctul central al încăperii în care se află. Aici ne vom aduna cu toții, mai ales în zilele friguroase, privind focul cum arde și ascultând lemnele cum trosnesc.

Visul oricărei familii aflate la început de drum este o casă spațioasă, cu o grădină frumoasă și colorată și o terasă mare. Iar în living trebuie să fie neapărat un șemineu călduros.

O casă primitoare cu șeminee creative!

Sufletul oricărui șemineu este focarul. Acesta se poate adapta oricărei structuri indiferent dacă a fost gândită să fie alimentată cu lemne, gaz, electricitate sau bioetanol. Focare pentru șeminee poți achiziționa separat, astfel încât să te bucuri de confort și de o casă primitoare.

Poți alege focare cu 1 față, focare cu 2 sau 3 fețe, focare cu 2 fețe opuse sau focare prismatice. Indiferent pe care îl alegi, eu recomand instalarea unui șemineu, care îți va aduce liniștea și ambianța de care ai nevoie.

Astfel, în funcție de stilul pe care ți-l dorești, se alege tipul de sticlă. Unui focar tradițional sau unuia rustic îi poți amplasa o ușă cu sticlă în formă prismatică. Pe de altă parte, ușa cu sticlă semirotundă este perfectă pentru șemineele pe colț. Iar pentru un șemineu modern sunt ideale focarele cu sticlă dispusă cu mai multe laturi. Aceasta va oferi un plus de vizibilitate asupra focului. Dacă îți dorești un focar ușor de curățat și de alimentat, atunci vei putea opta pentru deschiderea verticală.

De ce să alegi un șemineu?

În primul rând, pentru că un șemineu este o sursă suplimentară de căldură. Indiferent dacă ai acasă un sistem de încălzire foarte bine pus la punct, un șemineu reprezintă o sursă de încălzire în plus față de ce ai. Mai ales în zilele friguroase de iarnă!

Un șemineu este și un obiect de decor al casei, care poate aduce o notă estetică deosebită întregii încăperi în care se află.

Cum să nu îți dorești un asemenea șemineu în casă? În comparație cu soba pe lemne, acesta are un design deosebit. Te face să îți dorești să stai relaxată în fața lui, în vreme ce focul mocnește ușor, încălzind casa și creând o atmosferă de basm!

Este bine știut faptul că, din ce în ce mai multe persoane se concentrează pe produse de calitate. Acele produse care au o durabilitate mult mai mare și care beneficiază de specificații superioare. Vorbim aici de o bună rezistență și funcționalitate în timp, de fiabilitate și consum mult mai mic de energie. Vorbim despre performanță!

Atunci când într-un gol al unei locuințe, gândești, sugerezi și creezi această “casă a focului”, divină și umană, atunci, repet, echipa de unde poți achiziționa aceste minunate și utile elemente pentru casa ta se consideră mai sentimentali decat comercianții și mai delicați decât producătorii.

Ție ce fel de șeminee îți plac? Cum arată casa ta spațioasă încălzită de un șemineu, care va fi și un minunat obiect de decor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.