Despre ce înseamnă o femeie independentă, cu mai multă încredere în ea!

Vrei să fii o femeie independentă, să îți găsești libertatea financiară, să ai un program flexibil și mult mai multă încredere în tine? Videochatul a devenit un domeniu destul de incitant pentru tinerele care vor să câștige mai mulți bani. Astfel încât să își permită luxul de a avea o casă, o mașină și multe alte lucruri…

independentă

Imaginează-ți! Ridică-te! Obține! Fii o femeie independentă!

Primul pas pentru a deveni model la un studio de videochat este să alegi studioul cel mai bun. Dacă ești din Târgu-Mureș, atunci trebuie să știi că OnixStudio este cel mai vechi studio de videochat, având o singură dorință: de a te alătura echipei pentru a crește împreună!

OnixStudio a fost înființat în anul 2006, fiind într-o continuă perfecționare, urmărind să atingă cele mai înalte standarde din domeniu. Vei fi îndrumat de o echipă încă din prima zi în care le vei păși pragul și până în ziua în care vei reuși să atingi performanța.

În primul rând vei face cunoștință cu make-up artistul, coafeza și designerul care te vor face să arăți impecabil de la machiaj, coafură și până la vestimentație!

DA! Vrei să arăți ca în reviste?

Pozele sunt un lucru foarte important în imaginea care îți va fi creată pe site-urile de videochat! Iar după transformarea radicală vei face cunoștiință cu fotograful care are o experiență de peste 15 ani în pozele “glamour”.

Nu trebuie să implice neapărat nuditate, pe https://onixstudio.ro/ găsești secțiune de NON ADULT și secțiune de ADULT.

Profită acum! Salariu garantat în prima lună de 2500 lei!

De ce să profiți?

  • salarii cuprinse între 700$ și 10.000 $, în funcție de realizările fiecăreia!
  • prime cu ocazia sărbătorilor legale, bonusuri de Crăciun, Paște și zile de naștere!
  • plata se face sătămânal, la două săptămâni sau lunar, în funcție de preferințele tale!
  • un loc de muncă legal, carte de muncă sau contract de colaborare
  • program flexibil în funcție de nevoile fiecăreia (diferite probleme, facultate, alt job, etc …)

Este important faptul că vei găsi aici o echipă extrem de caldă și prietenoasă care te va ajuta să te dezvolți personal și să îți depășești așteptările salariale.

Una dintre modelele de la OnixStudio spune:

„Atmosfera la muncă este una foarte deschisă și am fost învățată cu foarte multă răbdare ce să fac și cum să îmi îmbunătățesc înfățișarea, stilul pentru a ține membrii cât mai mult în privat. 
De cele mai multe ori cei care intră se simt singuri și au nevoie de un confident, vor să discute și să se simtă înțeleși. Este un mediu sigur. Pot să se deschidă. Am ajuns să fiu un terapeut pentru unii membrii. 
Pe lângă acestea câștigurile sunt substanțiale și am reușit să îmi îndeplinesc unul dintre visuri. Le tai de pe listă pe rând pentru că acum chiar pot să o fac nu doar să visez la ele. „

Sunt studio-uri care îți spun, fără însă să te cunoască, cât anume se căștigă din videochat. Însă acest aspect ar trebui să îți dea de gândit! Pentru că un studio care își respectă modelele, care le oferă sprijin în vederea unei cariere de succes, va lucra transparent și legal, fără să îți ascundă adevărul.

Un comentariu


  1. Cred ca e imposibil sa arati ca in reviste. De aici vine si vorba „ca in reviste”.
    Trebuie sa distingem realitatea de fictiune. Acele poze sunt super prelucrate de artisti profesionisti. Sa nu mai spunem ca multe din acele femei au tinut niste cure foarte nenaturale inainte sa faca pozele respective. Nu e sanatos sa incerci sa arati astfel.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.