Sano – o surpriză parfumată, un parfum inspirat din natură!

În urmă cu aproximativ o lună am primit un colet parfumat de la Sano, o surpriză care m-a încântat peste măsură. Am reușit să testez toate cele 3 variante ale noului balsam din colecția Sano Maxima Perfume Collection. O colecție de balsamuri pentru țesături cu parfum intens și bogat, inspirat din natură, creat de experți internaționali în parfumuri!

Sano – o surpriză parfumată, un parfum inspirat din natură!

Mi-au plăcut foarte mult toate cele 3 variante. Wild Pearl este inspirat de mirosul delicat al florilor albe. Soft Silk este inspirat de parfumul florilor de migdal, briza de primăvară și mângâierea blândă de mătase. Blue Blossom este inspirat de mirosul revigorant al brizei dimineții, al apei reci și al florilor albastre de primăvară. Toate stimulează simțurile, te încântă parfumul lor deosebit!

Nu mă mai săturam să inspir parfumul minunat pe care îl emanau hainele mele. Preferatul meu a fost Blue Blossom. Poate și pentru că îmi amintește de diminețile petrecute la malul mării, de briză, de aerul curat.

Blue Blossom – aerul curat de la malul mării!

Îmi place foarte mult marea, iubesc acea gălăgie relaxantă a valurilor care se sparg la mal, liniștindu-mă, dorindu-mi să rămân aici o veșnicie. Marea este o altă lume pentru mine, locul unde revin de fiecare dată pentru a îmi încărca bateriile. Ador nisipul cald și fin care îmi răsfață picioarele, mângâindu-le gingaș.

Este o încântare să poți privi eternul albastru, locul de unde răsare soarele în fiecare dimineață. Îmi place să îmi lipesc scoica de ureche și să aud valurile gălăgioase cum se sparg la mal și pescărușii care se învârt deasupra ei.

Noul balsam Sano Blue Blossom este cel care mi-a amintit de marea mea cea dragă! Și are un parfum care se menține pe întreaga zi, motiv pentru care îl recomand! Tu ai încercat noua gamă Sano? Care ți-a plăcut mai mult?

2 comentarii


  1. folosesc de multa vreme produse de la Sano. Preferatele sunt detergenul lichis si solutia speciala pentru calcar si cea pentru aragaz si cuptor. Imi fac viata mult mai usoara, asa ca nu voi renunta la ele.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.