Ne distrăm – colorăm și lipim cu Gentuța Prințeselor!

Deși este vară, ploaia de multe ori ne ține în casă, obligându-ne să ne distrăm, căutând diferite activități astfel încât să nu ne plictisim. Dar…avem atât de multe de făcut, păpușele ce trebuie schimbate, cărți ce așteaptă să le colorăm filele frumoase.

Important este să diversificăm materialele care ne ajută să ținem copiii ocupați în casă. Și mai ales departe de televizor, tablete, telefoane…care știm cu toții cât de nocive pot fi pentru copiii!

Ne distrăm rezolvând activitățile și lipind autocolantele potrivite!

Libris.ro i-a propus fiicei mele să își asorteze la rochiță gentuța-cartea potrivită: Gentuța Prințeselor Turcoaz. A fost foarte încântată când a primit-o, îi plac activitățile ce sunt propuse spre rezolvare în carte și este înnebunită să potrivească abțibildurile! A fost o alegere perfectă pentru ea! Și nici nu este scumpă…și a mai fost și la reducere 🙂

Încă de mică mi-a plăcut să colorez, să citesc, să scriu. Văzând că și fetelor mele le plac aceste activități, nu pot decât să mă bucur. A citi este extrem de important. Înveți cuvinte noi, înveți să vorbești corect, să comunici cu persoanele din jur. Cred că cel mai important dintre toate este că îți îmbunătățești vocabularul! Afli astfel cuvinte noi, expresii pe care nu le cunoșteai!

Ne pregătim de școală!

Cum se apropie școala și noi trebuie să fim pregătiți cu unele culegeri auxiliare, am decis să completăm biblioteca noastră cu o nouă Culegere de matematică, autoare fiind Adina Grigore.

Fetița a avut culegerea în clasa I și în clasa II și a lucrat OK după ea. Problemele nu i s-au părut dificile, iar culegerea a venit în ajutorul ei, consolind ceea ce le preda doamna învățătoare în clasă.

În librăria online Libris am pus și eu ochii pe câteva cărți interesante, cu coperți ce te îndeamnă să le alegi. Să vedem când le vine rândul însă…mai au și fetele câteva pe listă. Voi ce mai citiți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.