Cauți scaune ergonomice? Acum nu mai este atât de greu!

Știu cât este de greu atunci când ești în căutare de scaune ergonomice. Pentru că alegerea scaunului potrivit pentru birou este întotdeauna o sarcină destul de dificilă. De ce? Pentru că îl folosești zilnic și atunci este necesar să îndeplinească anumite caracteristici pentru a fi potivit.

Unde găsim scaune ergonomice de bună calitate?

La Inegal.ro găsim acele produse care îndeplinesc toate condițiile necesare astfel încât să ne bucurăm de ele în viața de zi cu zi. De la scaune ergonomice, scaune de piele sau scaune directoriale la scaune de birou pentru copii, ne bucurăm de o ofertă variată! Astfel încât ne vom amenaja biroul să fie și plăcut, dar și util!

Cel puțin opt ore pe zi le petrec la birou, de aceea este foarte importantă poziția pe care o adoptăm. Aceasta își va pune amprenta asupra noastră! Mai ales că un scaun nepotrivit conduce la dureri de spate, chiar la deformare a coloanei vertebrale.

Care este poziția corectă la birou?

Poziția corectă la birou este cea mai comodă. Este cea în care ne lăsăm spatele pe spătarul scaunului, ne sprijinim mâinile pe birou, nu ne aplecăm în față pentru a lucra.

Un scaun de birou ergonomic, bun, de calitate este un scaun care conferă o poziție corectă, sănătoasă corpului nostru. Un scaun ergonomic, bun trebuie să permită diverse ajustări – înălțime, unghiul spătarului, tetiera.

Care sunt caracteristicile de care trebuie să ținem cont atunci când alegem un scaun de birou?

Înălţimea să fie ajustabilă. Acesta este un criteriu esențial, principal, după care ar fi bine să alegem scaunele de birou. Pentru că altfel, poate apărea tendinţa de a sta cocoşaţi peste monitor sau aceea de a ţine gâtul într-o poziţie incomodă, ceea ce poate duce, în timp, la dureri.

Spătarul scaunului trebuie să aibă reglare independentă. Acest aspect aduce  un plus de confort! Și spătarul ar trebui să fie suficient de înalt, astfel încât să poată sprijini gătul și umerii persoanei care îl folosește!

Suporturi reglabile pentru braţe. Pentru că aceste suporturi vor permite coatelor să se odihnească pe ele, formând astfel un unghi de 90 de grade.

Scaunul trebuie să fie rotativ.  Orice scaun de birou trebuie să se poată roti cu uşurinţă, astfel încât persoana care îl folosește să poată ajunge cu uşurinţă în orice zonă a biroului.

Baza scaunului este ideal să fie realizată dintr-un material solid. Un material solid asigură stabilitate, susţinând corpul în siguranţă. Mai mult, o bază metalică din oţel oferă rezistenţă şi durabilitate în timp.

Reține: Scaunul de birou pe care doreşti să îl achiziţionezi trebuie neapărat să te reprezinte. El este ca o carte de vizită! De aceea, trebuie să aibă la bază și o latură personală. Produsele comercializate pe https://www.inegal.ro/ sunt realizate după ultimele tendințe atât din punct de vedere al aspectului, cât și al calității materialelor. Fiecare scaun de birou este confecționat din materiale de calitate premium, piele, aliaje metalice sau mase plastice solide, care garantează rezistența produsului în timp.

Alege-le cu încredere, mai ales că o mulțime de modele sunt disponibile aici, pe site, la un super preț!

Un comentariu


  1. din pacate, cele mai multe scaune de calitate nu sunt facute sa suporte greutati de peste 90-100 kg, cum este cazul meu si a sotului meu. Noua ne-a fost tare greu sa gasim un scaun care sa fie si comod si rezistent. Ca sa nu mai zic ca la scaune nu prea ne place sa comandam online si showroomuri nu prea sunt.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.