Cum schimbi aspectul casei tale folosind decorațiunile potrivite?

Casa este locul unde ne petrecem majoritatea timpului, care are nevoie de decorațiunile perfecte. De aceea este normal să ne dorim să ne simțim cât mai confortabil și să o decorăm după gustul nostru. Trebuie să folosim obiecte decorative care să reflecte personalitatea noastră. Indiferent că este vorba despre perdele, covoare, tablouri, obiecte de decor – vaze și suporturi pentru flori, oglinzi, lumânări, totul trebuie să arate perfect!

Aranjarea spațiului interior trebuie să se realizeze cu bun gust, astfel încât coloristica să fie una plăcută. Cine nu își dorește un stil care transmite căldură și lumină, un stil inovativ?

Cum schimbi aspectul casei tale folosind decorațiunile potrivite?

Sunt persoane care se nasc „cu ochii formați” pentru decorare. Alții au abilități fascinante de design. Sunt oameni care învață și sunt în stare să aplice ceea ce învață cu succes. Însă sunt destule persoane care nu au talent, care nu știu cum să combine decorațiunile astfel încât să creeze ceva wow.

Dacă faci parte din ultima categorie, să știi că sunt câteva tehnici de bază care te vor ajuta „într-ale designului”.

Cel mai important este să găsești acel „ceva” care să îți ia ochii atunci când intri în cameră. Decorațiuni, accesorii, flori artificiale ieftine…toate acestea pot transforma orice interior într-o încăpere admirată și apreciată.

decorațiunile

Micile detalii pot schimba întotdeauna felul în care arată livingul. Accesoriile decorative sunt variate, ai de unde alege pentru a da o nouă înfățișare casei! Florile artificiale  de la FigoDecor reprezintă soluția perfectă pentru acele persoane care doresc să aducă puțin stil și culoare într-o cameră.

Este atât de simplu să schimbi atmosfera dintr-o cameră folosindu-te de câteva vaze cu flori artificiale, de cutiile de depozitare cu un aspect plăcut sau chiar de lumânările cu rol decorativ. Cu ajutorul acestor accesorii, vei reuși să creezi o altă atmosferă în casa ta, o atmosferă unică!

Știai că…

Ambientul unei locuințe depinde în cea mai mare măsură de povestea pe care o spune livingul? Normal…pentru că această încăpere este chiar “sufletul” casei, este locul cel mai animat, locul unde încep conversațiile, poveștile despre bebeluși, călătorii sau alimentație.

De aceea, este esențial să te asiguri că ai un living bine iluminat, bine aerisit, cu mobilerul bine ales și lucruri personalizate așezate la locul potrivit. Toate acestea vor forma un loc de refugiu după o zi grea, un loc în care să te reîncarci fizic și moral.

Trandafirii sunt florile cele mai apreciate, reprezintă simbolul dragostei, al iubirii, al relaxării. Un buchet de trandafiri înfrumusețează camera, îi dă culoare, te transpune într-o atmosferă de basm. Livingul va arăta precum sala de bal al unui castel regal, iar tu vei fi prințesa ce își așteaptă prințul să se întoarcă de la job.

Știm cu toții că decorarea casei nu este deloc cea mai ușoară misiune, însă cu ajutorul acelor decorațiuni potrivite, totul va fi ușor și plăcut în același timp. De aceea, vă recomand să combinați armonios și în mod divers decorațiunile pentru a scoate din banal orice încăpere. Vei atrage privirile tuturor celor care îți vor trece pragul casei, îți vor fi cerute sfaturi în legătură cu decorațiunile…Într-un cuvânt vei fi privită ca o expertă!

Un comentariu


  1. daca stii ce se alegi, poti avea un decor elegant si cu aspect impecabil chiar si cu flori si plante artificiale. Nu tot ce este artificial este din plastic de proasta calitate. Eu am niste lalele din spuma care arata impecabil de vreo doi ani.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.