Decorul perfect pentru o casă primitoare!

Florile artificiale sunt decorul perfect atunci când ne dorim să creăm un decor, însă nu știm ce lipsește. De ce? Pentru că acestea vor rămâne mereu la fel de frumoase și vor îmbogăți coloritul și aspectul locuinței noastre. A avea un apartament este dorința fiecărui cuplu, realizarea unui vis. Numai de noi depinde să îl decorăm și să îl amenajăm așa cum ne dorim!

Indiferent de anotimp, vei avea flori artificiale mereu la dispoziția ta. Ianuarie, iulie sau octombrie, indiferent de lună, ai tot timpul florile rafinate și realiste pe care ți le-ai dorit!

Te temi că florile artificiale care formează decorul perfect pentru tine vor arăta precum cele din camera bunicii? Prăfuite? Vei fi surprinsă să vei cât de minunate sunt, cât de aproape de natural!

Florile artificiale – decorul perfect pentru o casă chic!

Vă spun un secret! Mie îmi plac foarte mult florile, însă unele dintre ele sunt atât de pretențioase. Au nevoie de lumină, de apă, de îngrijire…și mai ales de timp! Timp…exact ceea ce îmi lipsește. De aceea, pentru a da culoare casei mele, am ales florile artificiale. Cu ajutorul lor, îmi pot evidenția și mai mult stilul de viață.

Având în vedere că este posibil să găsești modele de flori capabile să le imite cu o acuratețe foarte mare pe cele naturale, este aproape imposibil să îți dai seama dacă plantele respective sunt naturale sau nu.

3 motive pentru care prefer florile artificiale!

Dacă ai alergie la polen și iubești foarte mult florile, atunci ar trebui să știi că îți poți decora locuințele cu flori artificiale. Acestea sunt inodore și pentru a crea o atmosferă parfumată tot ce trebuie să faci este să le parfumezi!

Florile artificiale sunt pentru toate anotimpurile, „all season” cum s-ar spune. De aceea nu își vor schimba culoarea, nu se vor ofili, nu veți avea probleme în legătură cu aspectul lor estetic. Și nu sunt sensibile la schimbările de temperatură!

După cum vă spuneam, florile artificiale nu necesită o îngrijire specială. Doar să le ștergem de praf, ceea ce nu presupune nici timp și nici eforturi suplimentare. Și nu, nu trebuie să așteptăm să înflorească…ele sunt înflorite 24/24, șapte zile din șapte!

Un decor care s-a transformat în realitate!

Fiecare vis era format din decoruri fascinante, iar detaliile stilistice completau și accentuau inefabilul emoțiilor trăite. Așa a apărut DecoDamira – un vis, transformat în pasiune, iar pasiunea într-un business de succes!

Indiferent că te pregătești de o nuntă, de un botez sau pur și simplu îți dorești un decor fascinant acasă la tine, aici vei găsi produse decorative și accesorii pentru fiecare viziune.

Magnolie, trandafiri, floarea soarelui, maci, bujor sau azalee…doar trebuie să îți dai seama ce buchet îți dorești pentru living-ul tău spațios. Le poți alege pe cele mai colorate, mai mici, mai opulente sau mai pastelate…Important este să fie ceea ce îți dorești tu!

Tot ce ai nevoie este un dram de creativitate, iar DecoDamira te va ajuta să îți amenajezi casa cu un minim de efort! Tu ce buchet preferi?

Decodamira vă decorează sufletul, nu doar casa!

Un comentariu


  1. unii sunt total impotriva florilor artificiale, dar mie imi plac. Unele arata de zici ca sunt reale. Si chiar investesc in asa ceva, mai ales ca am nevoie de decor pentru poze si nu imi permit sa imi cumpar mereu flori proaspete in casa.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

De acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.