Nichiduta – tot ce este mai bun pentru copiii noștri!

Pentru părinți, copiii sunt cei mai importanți! Încă dinainte de a se naște, ne dorim tot ce este mai bun pentru ei. Începând cu hăinuțe, articole pentru baie, jucării, produse de igienă și multe alte articole necesare, cum ar fi căruciorul, pătuțul, tricicleta.

Jucăriile au un rol extrem de important în viața copiilor. Pe lângă faptul că fac parte din bucuria distracției, ele ajută la dezvoltarea copiilor, stimulându-le creativitatea și îmbunătățindu-le inteligența și perspicacitatea.

Alegerea jucăriilor este o problemă destul de grea pentru părinți, dar și pentru copii. De ce? Pentru că încă din primele zile de viață, acestea joacă un rol esențial pentru copil.

Copiii noștri merită tot ce este mai bun,nu?

Jucăriile de exterior au încântat-o foarte mult pe fetița mea. Încă de când am hotărât că vom locui la curte, am stabilit și un loc de joacă pentru copii.

Un loc înconjurat de multă verdeață și colorit minunat al florilor. Un tobogan, un leagăn, un balansoar. Un aspect important de care am ținut cont a fost siguranţa copilului atunci când utilizează respectiva jucărie. Pentru că nimeni nu cumpără jucării cu intenţia de a face rău, deși unele dintre ele pot fi cu adevarat periculoase.

Joaca în aer liber dezvoltă foarte multe abilități noi pentru copil. Abilități total diferite de cele pe care le-ar dobândi din joaca în spațiile închise! Decât să stea cu ochii în televizor, tabletă sau telefon, este mult mai benefic să alerge afară și să se joace.

De asemenea, joaca în aer liber este extrem de benefică pentru sănătatea și creșterea frumoasă a copilului. Copilul este mult mai activ, își construiește oase puternice, își consumă energia și arde caloriile suplimentare. Stând la soare, chiar şi în timpul iernii, copiii absorb în mod natural vitamina D, atât de necesară lor, a cărei lipsă poate duce la rahitism.

Cumpără de la Nichiduta jucării de calitate!

copiii

Copilul meu a ales un tobogan de pe site-ul nichiduta.ro. Toboganele sunt robuste și ușor de montat. Panta de alunecare a toboganului  este prevăzută cu laterale înalte și colțuri rotunjite pentru o alunecare în maximă siguranță.

Toboganul este dotat cu trepte largi, cu mână curentă și o bază lată, care îi conferă garanția unei stabilități ridicate și ușurință în utilizare. Este potrivit pentru locurile de joacă pentru copii, fiind ușor de montat de către un adult. Și este realizat din material plastic rezistent la intemperii. 

Un avantaj al acestui tip de jucărie il reprezintă faptul că unele modele pot fi amplasate atât în interiorul unor spații închise din locuință, cum ar fi în apartament, dar și în aer liber. Prin aceste jucării simple, însă atât de eficiente, se răspunde nevoii de mișcare a copilului, dar oferă și momente de bucurie acestuia.

Pentru copii, mișcarea este atât de importantă. De aceea, este necesar să răspundem nevoii lor de a nu sta închiși în camere majoritatea timpului. A improviza un „parc” în propria curte este cea mai genială idee. Iar Nichiduta ne vine în ajutor cu cele mai spectaculoase jucării, astfel încât să le amenajăm cel mai frumos loc de joacă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.