Uleiuri de la Biosano, pentru întreținere și echilibrul stării de bine!

uleiuri

Cu mult mai multă încredere vei folosi uleiuri naturale, bio, mai ales cele care au și certificarea în acest sens. Așadar vei găsi la Biosano un arsenal de astfel de produse pe care să îți dorești să le incluzi în rutina ta alimentară, în ritualurile de beauty, după caz. Gama de uleiuri este în mod special una spre care să te orientezi.

Uleiul de cocos

A devenit la un moment dat o modă ca uleiul de cocos să fie folosit. Nu pentru că este exotic sau la modă, ci pentru că s-a descoperit cât de multe beneficii are, poți să te bazezi pe acesta în îngrijirea părului, pielii, putând fi introdus și în preparate diverse. 

La biosano.ro vei găsi varianta de ulei de cocos presat la rece, raw vegan, de înaltă calitate. Îl poți folosi drept substitut pentru unt, margarină, grăsimi de acest gen. Din punct de vedere cosmetic îți furnizează protecție solară pentru piele, este hrănitor la propriu pentru piele, păr, ten.

Ulei din arbore de ceai

Din gama de uleiuri de la biosano.ro se remarcă și cel din arbore de ceai. Acesta este la rândul său complex și are atât de multe beneficii încât merită să îl ai acasă și să îți amintești să îl folosești. Poate trata acneea, herpesul sau candidoza, luptă împotriva păduchilor, fiind eficient și în cazul celor cu psoriazis.

Dintre beneficiile sale se remarcă și eficienţa în a calma mâncărimile și a ajuta la tratarea pielii înțepată de insecte. Are un miros fresh, intens și poate înlătura mirosul de transpirație. Descoperă și alte acțiuni benefice ale acestui tip de ulei Êclick aici.

Uleiul de avocado

Despre avocado se știe că este un ingredient gustos pentru salate. Nu doar consumat ca atare, ci și uleiul de avocado este benefic. Din punct de vedere cosmetic, acesta furnizează pielii un complex de vitamine și minerale, A, B, E, H, PP și F, cu siguranță îl vei folosi. Mai știi că poate oferi protecție UV? Este de altfel o alternativă sănătoasă și pur naturală pentru protecția solară necesară pe toată durata verii.

Acest tip de ulei hidratează foarte bine, deci este indicat mai ales în cazul celor cu piele foarte uscată. Stimulează creșterea părului, previne îmbătrânirea prematură, estompează ridurile fine. Acesta este disponibil pentru achiziție la Biosano.ro.

Din multe puncte de vedere se află pe aceeași lungime de undă cu uleiul de ricin – acesta întărește părul, îl face mai rezistent și este unul dintre clasicile recomandări drept mască de păr. În schimb, poate calma arsurile solare. Așadar te protejezi cu unul, completezi cu altul și astfel îngrijirea ta poate fi definită 100% de produse naturale.

Alte uleiuri

Aceeași sursă îți pune la dispoziție și alte tipuri de uleiuri, la fel de eficiente fiecare în parte, atât cele folosite în scop cosmetic, cât și variante alimentare. De la ulei de chimen la cel de jojoba, uleiuri esențiale variate și multe altele sunt ușor de comandat din cadrul paginii biosano.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.