Beneficiile cărților de colorat pentru copii!

Cărțile de colorat au devenit extrem de importante pentru copii. Mai nou, s-au dovedit beneficiile cărților de colorat și asupra adulților. S-a demonstrat faptul că acestea înlătură stresul și anxietatea. Acesta fiind principalul motiv pentru care majoritatea oamenilor își petrec timpul desenând.

Coloratul este un hobby, chiar o terapie, care aduce foarte multe beneficii. Prin colorare, copilul se eliberează și dă frâu liber emoțiilor ce îl stăpânesc. Daca vor folosi culori vii, copiii vor exprima o stare de bine, de fericire.

Beneficiile cărților de colorat pentru copii!

3-6 ani – Super copiați și colorați cu Miau este o carte care i-a plăcut foarte mult prințesei mele! Această colecție se adresează celor mici și este special creată pentru a le îndruma primii pași în lumea culorilor, într-o manieră simplă și amuzantă.

Prin colorarea cărților, micuții vor învăța culorile, dar și denumirea lor, iar această învățarea nu li se va părea o greutate, ci o plăcere. Cărțile de colorat le vor atrage atenția celor mici, vor fi interesați să învețe liniile desenului. Cu alte cuvinte, coordonarea mână-ochi!

Colorând, copilul poate învăța animalele, plantele, eroii de poveste, obiectele cu care intră în contact. De asemena, îl ajută să cunoască și să facă mici corelații în ceea ce privește mersul lucrurilor în jur.

Să învățăm să vorbim corect limba română!

Trebuie, nu? Altfel…de ce ne-am mai chinui să învățăm o limbă străină, dacă noi nu știm nici măcar limba română? Gramatica limbii române – Aurelia Fierăscu, Ana Lapoviță o va ajuta pe fata mea să învețe corect limba română.

Cred că această carte o va ajuta să înțeleagă mult mai bine ceea ce i se predă în clasă. O va ajuta la consolidarea și aprofundarea cunoștințelor care vizează noțiunile de vocabular, de gramatică, de ortografie și de punctuație.

Libris.ro este librăria online de unde am luat aceste cărți minunate pentru domnișoare. Vouă cum vi se pare această librărie? Ați comandat de aici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.