Matematica pentru concursurile școlare!

Libris este librăria unde găsim atât de multe cărți, culegeri de limba română și matematica pentru concursurile școlare! Matematica este acea disciplină pe care trebuie să o înțelegi. Este nevoie de mult exercițiu, de multă practică!

În acest an care tocmai s-a terminat, fiica mea a participat la destul de multe concursuri școlare. A obținut premii frumoase, chiar premiul de excelență la Gazeta Matematică, etapa 2, cu 100 de puncte. A lucrat…a înțeles cum să pună în practică ceea ce a învățat. S-a concentrat, uneori a fost atentă…uneori, puțin obosită…însă per total, a fost un an plin cu reușite pentru ea.

Matematica pentru concursurile școlare!

Îi place matematica! Acum este în vacanță, are un caiet primit la sfârșitul anului școlar, mai are vreo 2 culegeri unde mai are de lucrat câteva pagini. Așa că, am decis să luăm 2 culegeri pentru matematică pentru clasa a III-a.

Matematica. Pregătirea pentu concursuri școlare. Îmi place foarte mult la această librărie online faptul că ai posibilitatea să răsfoiești cărțile, culegerile. Astfel îți poți face o idee referitoare la ceea ce vrei să cumperi. Mi-au plăcut culegerile autoarei Daniela Berechet; faptul că această culegere îi aparține a fost un plus în alegerea ei.

Această lucrare se adreseaza elevilor din clasa a III-a care sunt stimulați să participe la concursuri școlare. Participând la aceste competiții, ei își pot pune la încercare propriile capacități și performanțe. Astfel, se educă pentru marile confruntări de mai târziu. Își dezvoltă gândirea logică, interesul pentru matematică și creativitatea în aflarea unor soluții inedite sau chiar compunerea unor probleme matematice.

Și vouă vă place matematica?

Recunosc că și mie îmi plăcea matematica. Și observ că și fiicei mele îi place. Cea de-a doua culegere pe care i-am luat-o de la Libris.ro se numește Mă pregătesc pentru concurs!, o lucrare cu exerciții cu un grad sporit de dificultate.

Cu ajutorul acestor exerciții, elevii au posibilitatea de a face față cu succes concursurilor și olimpiadelor școlare. Variantele propuse la finalul lucrării evaluează nivelul de pregătire a elevilor în vederea participării la concursurile școlare.

Cum vi se pare librăria online Libris.ro? Vă faceți cumpărăturile aici? Cu siguranță nici voi nu puteți rezista tentației de a cumpăra cât mai multe cărți de aici!

Un comentariu


  1. Foarte multe culegeri si caiete de teme se gasesc acum pentru elevii din orice an de studiu. Spor sa aveti la concursurile scolare pentru ca si mie imi placeau si stiu cat de important este sa vina de acolo cu rezultate bune copilul!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.