Bird Box: Orbește – Dacă ai văzut ce e afară….

Am citit atât de multe recenzii despre Bird Box, încât era imposibil să nu îmi doresc să o citesc și eu. Filmul nu l-am văzut încă, însă trebuie să văd dacă este mai fain decât cartea. Mai ales că Sandra Bullock are rolul principal.

Bird Box: Orbește este un thriller psihologic atât de bine scris, încât amintirea sa te va bântui de-a dreptul mult timp după ce îl vei fi terminat de citit!

Bird Box: Orbește – Dacă ai văzut ce e afară înseamnă că nu vei mai avea scăpare!

Malorie este mama care își dorește să le fie bine copiilor ei. Însă aceștia au avut neșansa de a se fi născut într-o lume „de groază”. Îi crește așa cum poate ea mai bine: cu draperiile trase, ferestrele acoperite cu saltele, ușile încuiate… Astfel încât nici cea mai mică rază de soare să nu poată pătrunde în casă.

Întreaga lume este stăpânită de un inamic invizibil, care îi transformă pe cei ce îl privesc în criminali violenți și, mai târziu, în sinucigași. De aceea, copiii nu au voie să poată zări ceea ce este afară. Nici ea nu a mai văzut nimic de patru ani.

O călătorie orbește…

Însă acum este momentul să plece în călătorie. O călătorie lungă pentru ei…de 32 de kilometri pe râu. Legați la ochi, fără să vadă ce se întâmplă în jurul lor. Pot cădea în râu…fără ca ea să poată face ceva.

Are încredere în ei! Deși sunt niște copii, sunt experți în mânuirea cârpelor negre în dreptul ochilor…ar trebui să fie curioși. Ar trebui să o întrebe de ce vrea să plece exact astăzi pe râu…acel râu pe care nu au mai mers niciodată, nu îl cunosc.

Cartea m-a făcut să mă gândesc ce aș face în locul lui Malorie. Dacă aș putea să fiu atât de stăpână pe mine într-o lume total schimbată față de ceea ce știu și cunosc. Oare aș putea să risc, să plec orbește într-o călătorie de care depinde supraviețuirea noastră?

Dacă nu ați citit cartea, dar v-am făcut o poftă nebună de a porni pe urmele lui Malorie, încă este la reducere în librăria online Libris.ro!

Un comentariu


  1. sunt sigura ca tu, ca mama, ai simtit si mai puternic lupta interioara a lui Malorie. Nici macar eu nu stiu daca as fi putut da dovada de atata tarie de caracter, dar uite ca a reusit!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.