Activități pentru vacanța și nu numai…

Încă două săptămâni și se termină școala…grădinița…Vine vacanța!! Credeți că doar copilașii se bucură?? Nuuu…eu sunt extrem de bucuroasă. Nu voi mai fi nevoită să mă trezesc cu o oră mai devreme. Nu mai fug de acasă la școală, apoi la grădi…și ajung deja epuizată la servici.

Nu mai avem teme, concursuri, evaluări. Însă este clar că, pe lângă joacă, fetele vor avea activități pentru vacanță. Chiar și Sofia…deși mai rămâne un an la grădi.

Și de data aceasta, librăria online Libris.ro ne-a sărit în ajutor cu cărticele minunate, bazate pe dezvoltarea gândirii logice!

Activități pentru vacanța și nu numai…

Activități matematice 3-4 ani Nicoleta Samarescu a fost alegerea Sofiei. Pentru că aici ai posibilitatea de a răsfoi cartea pe care dorești să o cumperi. Astfel, îți faci o idee despre cum este structurată, dacă este ceea ce cauți. Ei bine, ei i-a plăcut foarte mult cum este prezentată aceasta.

Această carte, care face parte din categoria Stupul, încurajează copiii să descopere, singuri sau cu ajutor, cât mai multe soluții. Copilașii învață să verbalizeze acțiunile făcute, urmărindu-se dezvoltarea gândirii logice.

Matematica – știința exactă, nu? O materie atât de precisă și de frumoasă!

Pentru că anul acesta fiica mea a participat la concursul Gazeta Matematică, unde a obținut punctaje frumoase, Culegerea de exerciții și probleme pentru concursul Gazeta Matematică Junior și-a găsit calea spre biroul ei.

Deși anii trecuți mi s-a părut un concurs foarte greu, cu exerciții și probleme extrem de dificile, nu este deloc așa. Într-adevăr, sunt puțin mai grele, însă ține totul de concentrarea și de atenția copilului. E vorba de logică…sunt mai multe probleme de logică, în locul celor de adunare și scădere…

Cred că este cel mai bine să stimulăm concentrarea, atenția și inteligența copiilor noștri. Această culegere îi va fi foarte utilă în următorul an școlar, mai ales dacă își dorește să obțină aceleași rezultate ca anul acesta.

Voi ce cărți le luați copiilor voștri? Vă place librăria online Libris.ro?

Un comentariu


  1. mie mi se pare ca scolile si gradinitile cer prea mult si prea devreme de la copii. Noroc ca exista caietele si carticele de genul asta, frumos ilustrate si bine gandite, care sa ii ajute si pe pitici si pe parinti.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.