Ce activitati puteti sa faceti in functie de locatia team building-ului?

activitati

Indiferent că sunteți o companie care face team building-uri în fiecare an sau sunteți la prima experiență, locația și activitățile pe care o să le desfășurați sunt printre cele mai importante aspecte de care trebuie să țineți cont. Pentru a atinge scopurile precise ale unui team building, și anume cunoașterea, consolidarea și închegarea relațiilor între angajați, trebuie să alegeți activitățile potrivite.

Pentru a desfășura însă, activitățile pe care le doriți trebuie ca și zona să fie aleasă corespunzător. Tocmai din acest motiv, în articolul de astăzi vom discuta despre cum alegi cele mai bune locații de team building în funcție de activitățile pe care dorești să le practici împreună cu echipa ta. Activitățile într-un team building sunt foarte diverse, unele necesită apă, altele munți sau copaci și așa mai departe. Astfel că, înainte să alegi locația în care vă veți petrece câteva zile împreună, asigură-te că veți putea practica activitățile mult dorite.

Să vedem care sunt unele dintre cele mai iubite activități în cadrul unui team building și care sunt zonele României în care la puteți practica fără griji.

1. Cheile Nerei – reprezintă o locație foarte apreciată pentru a practica rafting-ul și activități precum rapelul sau tiroliana. În această zona, natura este minunată și perfectă pentru excursii foarte frumoase și relaxante, condimentate cu tot felul de activități de conectare, care să îi ajute pe participanți să se cunoască mai bine.

2. Valea Cernei – este o zona extraordinară și foarte avantajoasă în ceea ce privește activitățile cu corzi de toate felurile. În această zona aveți posibilitatea să faceți rapel, cățărare, să va dați cu tiroliana și o mulțime de alte activităti interesante. Despre Valea Cernei trebuie să știți însă că oferă posibilitatea de a face canyoning și rafting, dar doar o singură luna pe an. Astfel că, dacă îndrăgiți atât zona, cât și canyoning-ul sau rafting-ul trebuie să profitați de singură luna pe an în care este posibilă practicarea acestor activități în zona Valea Cernei.

3. Clisura Dunării – oferă o priveliște asupra Dunării care îți taie răsuflarea și activități diverse pe Dunăre. Este o zona extraordinară pentru a explora Peștera Ponicova. Explorarea peșterilor este o experiență extraordinară pentru toți cei care doresc să cunoască misterele din adâncurile pământului, să observe îndeaproape forța și perseverența apei care creează forme de necrezut.

activitati team-building

De asemenea, mai sunt o mulțime de activități care pot fi introduse într-un team building, în funcție de care sunt scopurile acestuia, stabilite încă de la început. Cele mai de succes team building-uri se organizează, desigur, cu ajutorul unei firme profesioniste de team building, la fel cum este și Vertical Adventure. Aceștia se vor ocupa de pregătirea activităților, de desfășurarea lor și foarte important de echipamentele de siguranță de care veți avea nevoie.

Acum însă, că ai aflat cum alegi cele mai bune locații de team building în funcție de activitățile pe care dorești să le practici împreună cu echipa ta, nu ezita să îi contactezi și să organizați totul împreună. Punând la un loc ideile voastre ca echipă, cu ideile lor ca organizatori profesioniști de team building, cu siguranță scopul acestei activități va fi atins cu brio.

Un comentariu


  1. bine ca nu sunt angajata nicaieri si nu trebuie sa particip la team building-uri de genul asta, ca nu prea sunt pasionata de sporturi si tarat prin pesteri. Eu sunt soarece de biblioteca si atat.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.