Mă pregătesc să merg la școală…Libris mă ajută!

Mai are încă un an, dar se pregătește să meargă la școală. Iar Libris.ro o ajută; la fel cum ajută și școlărița. În luna aprilie, iepurașul Libris le-a trimis fetelor câte o carte. Dacă vă întrebați, să știți că ele și-au ales cărțile. Și deja au pus ochii pe alte cărți!

Mă pregătesc să merg la școală – caiet de scriere semne Grafice!

Caietul de scriere Semne Grafice Matematică și explorarea mediului a fost alegerea piticei. Da…deși nu a împlinit 5 anișori, îi place foarte mult să scrie, să facă lecții ca sora ei. Am mai avut câteva caiete de la editura Steaua Nordului; ne-au plăcut, ni s-au părut interesante și de aceea am ales să le vedem și pe celelalte.

V-am spus că îi place să lucreze…de aceea a ales și Matematica Grupa mijlocie – caiet de activități. Încercuiește merele mici, colorează tot atâtea buline câte indică cifra, formează grupe de elemente de aceeași formă. Și multe activități în cele 32 de pagini.

O singură problemă am avut. Ea nu știe să citească, deci avea nevoie de cineva care să îi citească cerințele de pe fiecare pagină. Însă, e bine când ai o soră mai mare, să știți. Se ajută, se joacă împreună, ele se ceartă, ele se împacă 🙂

Puneți mintea la contribuție cu o serie de Jocuri cu imagini!

Este mai mult o carte pentru vacanță, care îți antrenează mintea. Însă domnișoarei mele i-a plăcut foarte mult. Mai ales că în urmă cu an, se distra cu Jocuri ale minții, scrisă tot de Sarah Khan.

Explorează piramide, joacă-te cu marțienii, colorează și distrează-te cât cuprinde cu aceste jocuri pline de imaginație! Cartea cuprinde jocuri amuzante, puzzle-uri și o sumedenie de activități, care testează spiritul de observație și agerimea minții.

Nu-i așa că sunt interesante cărțile alese de fetele mele? Stați să vedeți ce vor să primească! Întotdeauna le-am spus că o carte este cel mai bun prieten al lor, de unde pot învăț foarte multe lucruri utile și interesante!

 

Un comentariu


  1. Nici nu mai stiu ce sa pun pe lista si ce sa las deoparte, la cate carti noi pentru copii apar saptamanal pe Libris. Azi tocmai am ochit niste carticele noi cu animale si numere. Noroc ca astea sunt ieftine – 7 lei bucata.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.