Dacă te-aș găsi! – Gayle Forman

Vă amintiți de romanul Dacă aș rămâne? Am rămas cu foarte multe întrebări după ce l-am terminat. Ce s-a întâmplat cu Mia? Și-a revenit? Au rămas împreună până la sfârșitul vieții?

Dacă și voi ați rămas la fel de curioși ca și mine, astăzi vă recomand să citiți Dacă te-aș găsi! Gayle Forman continuă frumoasa poveste de dragoste cu una tulburătoare, sfâșietoare. Regăsire…întrebări…alegeri imposibile! Așa cum ne-a obișnuit, cu un roman care îi încântă pe cititorii de pretutindeni.

Dacă te-aș găsi – la fel de bine scrisă ca prima parte, dacă nu chiar mai reușită!

Au trecut aproape 3 ani de când Mia și Adam trăiesc departe unul de celălalt. Drumurile i-au condus pe fiecare în alte direcții…direcții ce se intersectează la un moment dat!

Carierele lor au înflorit. Mia a devenit o violoncelistă foarte bună, a avut șansa să termine Juilliard mult mai devreme decât colegii ei. Adam este vedetă, are fani peste tot în lume, o iubită frumoasă, la fel de faimoasă ca el. Însă amintirea poveștii de dragoste trăite la doar 17 ani i-a marcat!

Bucuria de a fi alături unul de celălalt!

O aseară…ca oricare alta. Însă este seara în care Adam și Mia se întâlnesc și hotărăsc să se bucure unul de celălalt. Atât Adam, cât și Mia urmează să plece a doua zi într-un turneu, deci este ocazia cea mai bună pentru a încerca să deslușească ce s-a întâmplat în trecut.

Aceasta va fi noaptea lor! Noaptea în care se vor plimba prin tot orașul.

Oare este noaptea în care vor realiza că încă mai au sentimente unul pentru celălalt?

Dragostea ce i-a unit cândva oare este încă vie?

Oare este suficient de puternică pentru a îi lega din nou?

Fiecare are un drum deja stabilit în viață! Va câștiga iubirea?

Sunt întrebări la care veți găsi răspunsurile doar citind cartea. O găsiți pe Libris.ro, la un preț promoțional. Sunt sigură că vă doriți să aflați ce s-a întâmplat cu Adam și cu Mia, cu dragostea puternică dintre ei, nu-i așa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.