Alege un carucior sport pentru zile active

Esti o femeie activa si iti doresti ca cel mic sa fie alaturi de tine pe tot parcursul zilei? Dar in acelasi timp vrei ca el sa fie confortabil, relaxat si sa nu resimta oboseala unei zile lungi, cu multe lucruri de rezolvat? Pentru a imbina perfect aceste doua lucruri, trebuie sa fii foarte atenta atunci cand alegi caruciorul celui mic. In magazinul celor de la NolaKids gasesti cele mai bune carucioare pentru copii, potrivite pentru o viata activa, calatorii si chiar plimbari pe teren accidentat. 

Gandindu-ne la mamele active, am hotarat sa venim cu o recomandare in ceea ce priveste alegerea unui carucior sport, potrivit pentru activitatile de zi cu zi. In articolul de azi, vorbim despre avantajele pe care le ofera caruciorul Britax B-Motion 3 Plus atat pentru parinti, cat si pentru copii.

Caruciorul Britax B-Motion 3 Plus

Indiferent de locul in care va aflati si indiferent de destinatie, caruciorul Britax B-Motion 3 Plus cu 3 roti face calatoria mult mai usoara. Rotile sale mari, cu aer, il fac perfect manevrabil chiar si pe teren accidentat, in timp ce spatarul si suportul pentru picioare reglabile asigura confortul maxim pentru copilul tau.

B-Motion 3 Plus combina caracteristici extraordinare, astfel incat sa poti obtine cat mai mult din partea acestui carucior. Poti face calatoria copilului tau foarte confortabila si relaxanta datorita spatarul si suportului pentru picioare reglabile. Indiferent daca doarme sau sta in picioare, cel mic va fi confortabil pe tot parcursul calatoriei.

B-Motion 3 Plus este un carucior complet flexibil, care ofera atat o calatorie lina pe strada cat si una convenabila la tara. Suspensia dubla si rotile din cauciuc umplute cu aer asigura o calatorie fara probleme pentru cel mic, oriunde va aflati. In plus, roata frontala ofera o stabilitate mai mare, combinata cu o manevrabilitate excelenta datorita mecanismului pivotant.

Rotile din fata au atat un mod pivotant, cat si unul blocat pentru a-l manevra mult mai usor. Indiferent de locul in care te duce calatoria, poti trece usor la modul de care ai nevoie fara sa trezesti sau sa deranjezi copilul. Rotile umplute cu aer asigura o plimbare neteda si confortabila pentru copilul tau, inlaturand toate obstacolele neplacute. Suspensia independenta din fata si spate, se adapteaza automat greutatii copilului pentru a mentine echilibrul caruciorului si pentru a asigura o plimbare lina chiar si pe suprafete accidentate.

Pentru a-l mentine pe cel mic in deplina siguranta pe parcursul plimbarilor, caruciorul B-Motion 3 Plus dispune de centura cu prindere in 5 puncte. Aceasta poate fii ajustata in diferite pozitii, in functie de inaltima celui mic, in asa fel incat aceasta sa i se potriveasca pana la varsta de 4-5 ani. Pernitele captusite cu material moale ale centurii asigura confort suplimentar, astfel incat sa poti fi sigura ca, copilul tau este intotdeauna in siguranta.

Pe langa avantajele enumerate mai sus, caruciorul Britax B-Motion 3 Plus are si o multime de accesorii care fac calatoria mai placuta si mai usoara. Caruciorul dispune de un cos de depozitare, usor accesibil si spatios, in care sa incapa toate lucrurile de care ai nevoie atunci cand iesi din casa alaturi de cel mic. De asemenea, dispune de o copertina detasabila, care poate fi spalata oricand este nevoie.

Alege dintre cele mai bune carucioare pentru copii, si asigura-te ca cel mic este confortabil pana ce tu reusesti sa rezolvi cu succes toate task-urile zilei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.