Străinul de acasă – Shari Lapena – New York Bestseller

Străinul de acasă este al doilea roman al scriitoarei Shari Lapena, autoarea bestseller-ului Cuplul din vecini. V-am povestit cât de mult mi-a plăcut romanul, intriga, deznodământul, felul ei de a scrie, de a te face părtaș la tot ce se întâmplă.

Ei bine, nu m-a dezamăgit nici acest roman. Este atât de captivant, încât cu greu am reușit să îl las din mână. Este ingenios și plin de suspans, iar deznodământul…nu mă așteptam, m-a luat total prin surprindere. Libris.ro m-a surprins plăcut din nou!

Străinul de acasă – Shari Lapena – New York Bestseller!

Tom Krupp este căsătorit de doi ani cu Karen. Deși nu știe foarte multe despre trecutul ei, o iubește nebunește, sunt extrem de fericiți și locuiesc într-o casă minunată. Tom muncește foarte mult, de aceea ajunge seara destul de târziu acasă. Însă aici îl așteaptă de fiecare dată soția sa!

De data aceasta, Karen nu este acasă. Ușa nu este încuiată, în bucătărie pregătirea cinei este în toi, pastele așteaptă să fie aruncate în oala de pe aragaz. Roșiile sunt pe tocător. Karen însă lipsește. Telefonul ei este aici…Unde ar putea să fie? Ce să se fi întâmplat de a trebuit să plece pe fugă?

Poliția îl informează că soția lui a avut un accident de mașină, într-o zonă rău famată a orașului. Este nedumerit…nu înțelege ce căuta ea acolo, de ce conducea atât de haotic, fără să respecte semnele de circulație. Ea care întotdeauna era foarte atentă! Însă Karen a avut noroc și nu are decât câteva zgârieturi. Problema este că nu își amintește nimic. Nici ce căuta în acea zonă, nici de ce plecase de acasă în grabă, nici cum se întamplase accidentul.

Va descoperi poliția adevărul dureros din viața ei?

Oare prietena ei Brigid îi dorește binele?

Cine i-a umblat prin lucruri lui Karen și de ce?

În această casă fiecare este un străin. Fiecare are un secret pe care nu dorește să îl împărtășească cu celălalt. Dar ce se va întâmpla când totul va ieși la suprafață? Oare iubirea lor va învinge?

Un comentariu


  1. Mi-a placut si mie la nebunie Strainul de acasa si finalul mi s-a parut maxim. Cred ca s-ar putea face un thriller tare misto dupa el.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.