O super vacanță cu Colibri Tour!

Se apropie cu pași repezi vacanța de Paște, o super vacanță pe care ne-am decis să o petrecem în Delta Dunării. Hmmm…pescuit, plimbare cu barca pe canale printre nuferi și stufăriș! De vis!

Deși îmi doresc de multă vreme să ajung în Delta Dunării, însă din nefericire până acum nu am reușit! Iată că de data aceasta, am căutat printre ofertele agenției Colibri Tour și am descoperit o ofertă de nerefuzat. Însă acum va fi un cadou special pentru soțul meu. El adoră această parte de vis a României, este un pescar înrăit și își dorește să petreacă aici un concediu de neuitat.

O super vacanță cu Colibri Tour!

Delta Dunării este ceva aparte pentru cineva care locuiește la oraș, care nu a vizitat niciodată aceste locuri magnifice. Știu că această zonă face parte din rezervațiile biosferei, fiind încadrată în această categorie de către UNESCO în anul 1990. De aceea îmi doream atât de mult să o cunosc!

Ce este Delta Dunării? Este o zonă caracterizată de un exotism sălbatic, cu diverse specii de arbori, plante și păsări, care sunt exact punctul de atracție a acesteia.

Unitățile de cazare în Delta Dunării sunt adevărate oaze de relaxare, oferind activități destule, spre încântarea turiștilor care sunt convinși că vor avea un concediu de vis.

Sunt foarte multe hoteluri și pensiuni care te așteaptă să le treci pragul pentru a te bucura de o super vacanță. Printre acestea, Danube Delta Resort, recomandat de către agenția de turism Colibri Tour mi s-a părut perfect.

Crișan-inima Deltei!

Danube Delta Resort ****,  supranumit și Crișan-inima Deltei, a fost inaugurat în iunie 2010. Premiat  la Galele  FashionTV Tourism Awards  pentru “cel mai fashion hotel din Delta Dunării”, precum și pentru “cele mai bune servicii turistice oferite”.

Situat în inima Deltei Dunării, imediat în vecinătatea pitorescului sat pescăresc Crișan, Danube Delta Resort te îmbie către un peisaj deosebit, pe malul stâng al brațului Sulina.

Cu camere elegante, spațioase, dotate cu mobilier și corpuri de iluminat din bambus, nuc și ratan vei avea un concediu relaxant, departe de agitația specifică orașelor. Dacă vei dori să vizionezi serialul tău preferat, în camere găsești LCD, astfel încât nu vei pierde niciun episod, deși te afli în vacanță. Hotelul oferă condiții de care te vei bucura în timpul sejurului: aer condiționat, încălzire centrală, baie proprie cu cabină de duș, uscător, papuci și halat de baie.

Te vei bucura de un pachet complet de servicii, care include excursii Murighiol- Crișan sau Tulcea-Crișan cu un ghid bun care să te plimbe prin locurile frumoase.

Ce poți să faci în Delta Dunării?

În primul rând te relaxezi. Te plimbi cu barca, observând și fotografiind minunile pe care le vei întâlni în Deltă. Aici vei avea parte de adevărate splendori oferite de vegetația și fauna bogată. Pentru că exact asta te atrage aici; decorul minunat este principalul punct de atracție!

În Delta Dunării există o diversitate biologică de neegalat. Flora ocupă circa 78% din suprafața Deltei. Întâlnim aici păduri de salcie, frasin, plop, arin, vegetație acvatică și plutitoare. Peste 360 de specii de păsări și în jur de 45 specii de pești găsim în Delta Dunării. Pești, crustacee, reptile, păsări, moluște, amfibieni, insecte.

Soțul meu care este un pescar pasionat va dori cu siguranță să își încerce norocul. Să vadă dacă și peștele din Deltă trage la undița lui! 🙂 Pentru el, Delta Dunării este raiul pe pământ! Păstrugă, morun, nisetru, cega, scrumbia, știuca, somnul, carasul, crapul, bibanul și încă vreo 100 de specii de pești așteaptă să fie pescuite în locurile speciale ale Deltei.

La restaurantul Hotelului Danube Delta Resort îmi doresc să mănânc cea mai bună ciorbă de pește! Pentru că suntem în patria peștelui! Și aici în zonă peștele este specialitatea casei!

Sunt sigură că va fi o vacanță de care ne vom bucura maxim și pe care o vom regreta de îndată ce vom fi plecat din Deltă!

Delta Dunării este unul dintre cele mai frumoase zone ale țării noastre. Aici natura a creat adevărate opere de artă! Opere pe care trebuie ca măcar o dată în viață să le vizităm. Dacă vrei să te bucuri de o ofertă de vis, apelează la agenția de turism Colibri Tour. Le poți scrie la adresa de email office@colibritour.ro sau îi poți contacta la număr de telefon 0040-258-811244, Nu vei fi dezamăgit!

Tu ai fost în vacanță în Delta Dunării? Îți place acest colț de rai al României?

 

Un comentariu


  1. Eu nu am ajuns pana acum in Delta Dunarii, desi imi doresc, chit ca mama zice ca acolo nu gasesc altceva decat tantari. Tantarii chiar sunt ultima mea grija. Imi doresc sa ma plimb, desi nu cred ca as avea curaj sa ma sui in barca, sa vad animalele, sa pescuiesc. Poate ajung si eu anul asta in vacanta acolo.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.