Plânset de copil – cât valorează viața copilului tău?

O mamă…câte nu face ea pentru copilul ei! O mamă ar fi în stare să mute munții din loc, să își dea inima din piept, să omoare…Ar fi în stare să ia viața unui om dacă asta ar însemna salvarea copilului ei. Așa să fie oare?

Plânset de copil – cât valorează viața copilului tău?

Ei bine, pentru Erin Vogel, Georgia, fetița ei de doar 6 luni, este tot ce are pe lume. S-a despărțit de soțul său, cu care nu se mai înțelegea, s-a mutat într-un oraș nou, unde nu cunoaște pe nimeni. Nu are niciun prieten, nu vorbește cu nimeni…cu excepția vecinului său, domnul Wiseman, care locuiește alături împreună cu fiul său Leonard.

Erin este atacată în apartamentul ei și când se trezește are parte de cosmarul unei mame. Fiica ei lipsește.

Așa că deschide vijelios ușa și dă buzna în living, caută cu disperare din priviri și vede căruciorul lângă ușa apartamentului, pornește împleticindu-se spre el, picioarele i se înmoaie, lacrimile îi curg pe obraji, pentru că știe, și de data aceasta, ce va găsi. Și, în timp ce întoarce căruciorul cu fața spre ea și se uită la locul acela pustiu dinăuntru, un țipăt de durere îi scapă printre buze. 

Atacatorul îi dă șansa de a-și recupera fiica. Ce trebuie să facă? Să omoare! Să omoare pe cineva…însă nu doar un om, ci 6 persoane, iar totul trebuie să se petreacă până la 12 noaptea.

După tabloul pe care îl zugrăvește el, pare simplu. Ca și cum ai prepara o mâncare sau ai învăța să șofezi. Te ridici, ieși, omori pe cineva, vii acasă. Ce-ai făcut azi, dragă? Ah, știi tu, ca de obicei. Am reușit să-mi fac timp și de-o crimă la ora prânzului. Nimic deosebit. 

Oare va putea să facă acest lucru? Doar a spus că este în stare de absolut orice pentru fiica ei. Oare este capabilă și să omoare?

Plânset de copil – o lectură tulburătoare, palpitantă și înduioșătoare!

Mie mi-a plăcut, m-a ținut în suspans de la început până la sfârșit. Erin este mereu cu un pas înaintea poliției. Victimele le alege la întâmplare, fără să aibă vreo legătură una cu cealaltă. Ceea ce îngreunează ancheta detectivilor. Trebuie să recunosc că îmi doream să nu o găsească poliția…speram ca astfel să își recupereze fetița.

Va reuși Erin să ducă până la capăt ceea ce i-a cerut răpitorul?

O va primi pe Georgia înapoi?

Va descifra detectivul Doyle misterul crimelor?

Este un roman de care am auzit, pe care l-am căutat și l-am citit în doar 3 zile. Îl recomand, este un roman alcătuit inteligent, cu o intrigă foarte bine condusă.

Tu ce ai face dacă ai fi în locul lui Erin? Ai ucide șase persoane pentru a-ți salva fiica?

Un comentariu


  1. Am citit-o si mi s-a parut tulburatoare. Nici macar nu mi-a dat prin cap cum ar putea sa se termine. Eu tot credeam ca e ceva ciudat cu fiul vecinului si ca el i-a rapit copilul si are probleme cu capul.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.