Principalele obiective pentru anul 2019!

Anul 2018 a trecut, luna ianuarie s-a dus…spre deosebire de alte persoane, am pierdut startul cu setarea obiectivelor pentru noul an. Însă, cum niciodată nu este prea târziu, m-am gândit să pun negru pe alb ce urmăresc să realizez în anul 2019.

obiective

Și nu vreau doar să le trec pe hârtie, să le pun într-un sertar și să uit de ele. La sfârșitul anului, când voi trage linia, îmi doresc ca, dacă nu toate, cel puțin 85 % dintre obiective să fie atinse.

Care sunt obiectivele pe care le-am stabilit pentru 2019?

Îmi doresc să citesc mai mult. Pentru început, mă gândesc la un număr de 20 de cărți în anul 2019. Dacă s-ar putea mai mult, ar fi și mai bine! Sper ca timpul să îmi permită, pentru că am o listă destul de numeroasă de cărți de citit.

Îmi doresc să petrec mult mai mult timp în acest an cu fetele mele. Să vorbim mai mult, să bucătărim mai mult, ba chiar să ne jucăm și să ne plimbăm mai mult!

Îmi doresc ca în acest an să vizităm mai multe locuri frumoase din țara noastră. În luna ianuarie am fost o zi la Șugăș-Băi, la zăpadă. A fost o zi perfectă, fetele cu sania, era și pârtie de schi…a fost minunat! Concluzia, când am ajuns acasă: ar trebui măcar o dată pe lună să evadăm undeva!

Îmi doresc să zâmbesc mai mult. Să mă bucur de viață, care și așa este scurtă….Să fac ceea ce îmi place, să merg mai des la un film, la un teatru, la grădina zoologică, la circ…

Îmi doresc să reușesc să scriu pe blog cât mai bine. Articole bine informate, bine documentate, care să atragă. Aici nu știu dacă voi reuși să ating obiectivul…este din ce în ce mai greu. Serviciul, copiii, familia…timpul care parcă intră la apă…

Este extrem de important să îți stabilești obiective!

Acesta este punctul de pornire. După aceea, trebuie să acționezi în direcția țintei stabilite, să îți stabilești anumite obiceiuri cu ajutorul cărora vei ajunge la obiectivul stabilit. Ușor de zis, greu de făcut….știu! Însă NU IMPOSIBIL!

Tu ce obiective ți-ai stabilit pentru anul 2019?

Un comentariu


  1. si obiectivele mele tot cam pe acolo sunt, legate de blog, de timpul petrecut cu familia si de plimbat mai mult prin tara. Acum, sanatoase sa fim, ca restul facem noi in timp, chiar daca nu in 2019.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.