Asigură confortul copilului tău, alegând cele mai bune cărucioare!

Pentru fiecare dintre noi, sosirea pe lume a unui bebeluș este cel mai frumos lucru care ni se întâmplă! Îl iubim, îl îndrăgim, facem tot ceea ce ne stă în putință sa nu îi lipsească nimic. De aceea, îi cumpărăm încă înainte de a se naște tot ceea ce are nevoie un bebeluș.

În primul rând haine…multe haine, toate de calitate, astfel încât să nu irităm pielea micuțului. Un pătuț este printre lucrurile pe care părinții îl cumpără înainte de a aduce bebelușul acasă. Însă cele mai importante mi se par cărucioarele pentru copii. Acestea trebuie să fie comode, sigure, să ofere protecție!

De aceea, nu te poți avânta cumpărând primul cărucior pe care îl vezi. Trebuie să faci comparație, să te uiți la specificații, să te asiguri că îl iei pe cel mai bun!

Cele mai bune cărucioare le găsești la kidscare.ro!

Indiferent de vârstă, copiii trebuie scoși afară și plimbați. Pentru a fi protejați de frig sau de căldură, poți alege din modelele pe care le găsești pe site cărucioare copii 3 în 1. Acestea sunt recomandate de la naștere și până la aproximativ 3 anișori, fiind realizate din materiale de calitate, cu un design modern, elegant.

Acest tip de cărucior include: un cadru ușor din aluminiu, o parte sport, landoul, scaunul auto pentru 0-13 kg, gentuța și husa pentru picioare.

Sfatul meu: alege un cărucior multifuncțional din 3 piese!

Eu am ales carucior 3 in 1 Navarra maro Kidscare, un cărucior creat pentru confortul bebelușilor și al părinților! Este un cărucior multifuncțional format din 3 piese diferite: landoul, partea sport și scaunul auto de tip scoică. Așa încât când va putea să stea în funduleț să nu trebuiască să îi cumpăr un alt cărucior. Mi se pare mult mai practic acesta și îl recomand!

O dată ales căruciorul care să ofere protecție și siguranță, îmbrăcat copilul corespunzător și echipat geanta cu absolut tot ceea ce ai nevoie până te întorci acasă, este momentul să scoți copilul la o plimbare!

Un comentariu


  1. ma uit la unii copii si nu pricep cum de mai stau in carucior la 3-4 ani, pe bune. Nepoata mea, dupa primele 12 luni, cand a inceput sa mearga, nu a mai vrut sa il vada. Asta nu inseamna desigur ca nu trebuie sa fii atent cand cumperi caruciorul, dar ziceam si eu…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.