Dăruiește primăvara! IMărțișoare – magazinul cu cele mai frumoase mărțișoare!

Știu…îmi veți spune că suntem în plină iarnă! Așa este…însă îmi rezerv dreptul de a mă gândi la primăvară, de a îmi dori să vină cât mai repede. Nu îmi place frigul, ador copacii înfloriți, ghiocelul ce își ridică sfios capul, păsărelele care ciripesc încântate.

Cum sărbătorim sosirea primăverii? O celebrăm cu frumoasele și delicate mărțișoare. Mărțișorul este despre renașterea naturii, reprezintă una dintre cele mai frumoase tradiții!

Încă din copilărie îmi plăcea să dăruiesc mărțișoare: mamei, doamnei învățătoare, colegelor, prietenelor. Îmi amintesc cum plecam fericită în căutarea celor mai frumoase mărțișoare, iar pentru mama aveam întotdeauna și o felicitare pregătită. Astăzi, primesc eu felicitări și mărțișore de la fetele mele și mă bucur împreună cu ele de natura ce renaște!

Cele mai frumoase mărțișoare în magazinul primăverii!

Astăzi însă nu mai alerg prin magazine în căutare de cele mai frumoase mărțișoare. Pentru că astăzi am descoperit magazinul online iMartisoare care pune accent în primul rând pe calitate și pe unicitate.

Aleg mărțișoare broșe pentru cele mai frumoase buburuze – un tablou rotund al primăverii cu buburuza pe fundal vintage. Cel mai norocos mărțișor pentru cele mai minunate fetițe – ale mele!

Venind într-o zi de la școală, fiica mea cea mare mi-a spus legenda mărțișorului. Despre lupta dintre un zmeu și un tânăr extrem de curajos pentru a salva soarele ce fusese întemnițat. Tânărul a căutat palatul zmeului o vară, o toamnă și o iarnă. După ce s-au luptat zile în șir, tânărul a reușit să îl învingă pe zmeu și să elibereze soarele. Acesta s-a întors pe cer, aducând zâmbete oamenilor, lumină florilor și viață naturii.

Voi știți ce înseamnă culorile șnurului de mărțișor? Exact lupta purtată pentru readucerea soarelui pe cer. Roșul reprezintă sângele pe care tânărul l-a vărsat în luptă, iar albul puritatea, sănătatea, culoarea ghiocelului, care este floarea vestitoare a primăverii.

Dăruiește mărțișoare cu semnificație!

Pentru femeile importante din viața mea, dar și pentru doamnele ce le învață pe fetele mele zi de zi, am ales mărțișoare pandantive în formă de potcoavă. Aceasta este un simbol aducător de noroc care potejează. Se spune că acest talisman aduce purtătoarei tăria, forța și rezistența fierului din care este realizată o potcoavă. 

Pentru colegele fetelor am ales mărțișoare brățări, ideale pentru copilași, cu un trifoi cu patru foi norocos, accesorizat cu o pietricică de culoare albă.

O dată cu mărțișoarele, oferim sentimente și bucurie. Ne dorim ca fiecare mărțișor să fie perfect! Înainte de orice, mărțișorul este un simbol și o poveste, scopul acestuia este să aducă zâmbete împreună cu un strop de primăvară.

Alege din colecția de mărțișoare disponibile în magazinul iMartisoare modelele potrivite pentru fiecare persoană importantă din viața ta! Stai în confortul casei tale și primești mărțișoarele ambalate elegant, în pliculețe personalizate. Tu trebuie doar să zâmbești și să dăruiești!

13 comentarii


 1. Abia aștept să dăruiesc și să primesc mărțișoare! Și nu este deloc devreme dacă vrem să găsim mărișoarele cele mai potrivite. Mie îmi plac unicatele de la iMartisoare.

  Răspunde

 2. martisoarele nu mai sunt ce erau si multe din cele de prim magazine sunt si urate si scumpe. Altfel sta treaba pe site-ul asta. La 4-5 lei poti lua martisoare chiar frumoase, din lemn, sau brose simpatice.

  Răspunde

 3. Sa stii ca si eu ma gandeam zilele astea cam ce martisoare sa ofer fetitelor de la gradinita. Nu stiu daca sa merg pe clasic sau sa incerc niste jucarioare

  Răspunde

 4. Sunt deosebite! Se vede ca sunt lucrate cu multa grija si atentie, iar rezultatul final este pe masura! Cred ca voi comanda si eu 🙂

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.