Caută la ILUX cadoul care știe ce vrei să exprimi!

Au trecut sărbătorile, însă orice zi este o ocazie pentru a dărui. A oferi un cadou este un gest frumos, este despre a vedea bucuria în ochii celui care primește. Și nu, nu este nevoie de cadouri mari sau scumpe. Pentru că micile cadouri întrețin relațiile de prietenie, mai ales când vin din suflet!

Descoperă personalitatea tatălui și oferă-i cadoul care i s-ar cuveni!

În curând va fi ziua mamei, a acelei persoane importante din viața noastră. Însă…ne putem aminti cu ușurință să luăm un cadou pentru tată, cel care ne-a ajutat atât de mult de-a lungul timpului. A fost acolo să ne prindă de fiecare dată când eram pe punctul de a cădea, ne-a îndrumat pașii, arătându-ne, învățându-ne ce este bine și ce este rău.

Și sunt multe pentru care trebuie să îi mulțumim. Pentru răbdare, dragoste, atenție, nu-i așa? Un cadou special am găsit în magazinul online iLUX.ro! Este un mesaj frumos, de suflet, care impresionează prin simplitate.

Acesta poate fi cadoul perfect pentru tată, de ziua lui de naștere, de onomastică, de Crăciun sau de Paște, sau fără nicio o ocazie specială, ci doar pentru a îi mulțumi că există!

Dăruiește cadoul care știe ce vrei să exprimi!

Cadouri pentru șefi…pentru că șeful este acea persoană care ne influențeză viața zi de zi, indiferent că ne este prieten, mentor sau acel șef îngrozitor.

Îl poți surprinde plăcut cu un cadou dăruit din suflet. Acest semn indicator sub formă de mână este un cadou excelent care să arate drumul spre bucurie. Indicatorul se potrivește perfect pentru șeful tău, care abia descoperă drumul prin viață, care știe că se poate baza pe prietenii săi.

Un cadou aduce bucurie. Atât celui care primește, dar și celui care dăruiește. Nu ai cum să nu te bucur atunci când vezi câtă emoție se citește în ochii celui căruia îi dai cadoul!

Ce mi-ar plăcea să îi dăruiesc soțului meu? Un bar glob pământesc! Un cadou decorativ, dar și practic. Pentru că acesta confirmă poziția socială, dar și statutul posesorului.

Barul va deveni cu siguranță elementul principal de decor în orice încăpere. Nu vei da greș cu acest cadou. Vei surprinde plăcut persoana căreia îl vei dărui cu un accesoriu de decor minunat și util, în același timp.

Bucuria de a dărui este despre a vedea bucuria în ochii celui care primește. Doar atunci emoțiile și teama de a nu exprima ce îți dorești dispar, iar bucuria e înzecită de confirmarea celui care primește.

Ție îți place să dăruiești?

2 comentarii


  1. Daa, ador sa daruiesc. Problema este ca de cele mai multe ori nu stiu cum sa aleg mai bine cadourile, astfel incat sa le placa. Imi plac ideile de cadouri prezentate de tine, sunt foarte interesante.

    Răspunde

  2. Mie imi plac site-urile de genul acesta pentru ca pun cadourile pe categorii si imi este mai usor sa gasesc ceea ce imi trebuie mie. Vreau cadou pentru sefi, intru la sectiunea aia. Vreau ceva pentru el, merg la sigur. NU mai stau sa caut de nebuna in mii de produse.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.